Winmasters te trimite în cele mai exotice destinații!

winmastares-ro

Winmasters te trimite în cele mai exotice destinații!

Cum ți-ar plăcea să faci înconjurul lumii toamna aceasta și să ajungi în cele mai exotice destinații? Ei bine, Winmasters s-a gândit la tine și plănuiește să te răsplătească în stil mare – nu mai puțin de 705 000 RON te așteaptă să-i revendici la cele mai tari turnee la sloturi, din octombrie și până în decembrie.

BONUS: 100% până la 1500RON
Joacă acum

Despre ce este vorba, mai exact?

Oferta „Edge of Space” a celor de la Winmasters constă, practic, în 3 promoții distincte incluse într-un singur pachet:
Excursie VIP în Noua Zeelandă în valoare de 47 000 RON – 9 zile de aventură + 141 000 RON în câștiguri cash – turneul se desfășoară între 8.10 – 15.10.2019
Excursie VIP în sălbăticia Africană în valoare de 47 000 RON și premii de 141 000 RON cash (perioada turneului – 5.11 – 12.11.2019)
Excursie în Finlanda – 4 nopți de cazare în igluuri luxoase, 141 000 RON cash (perioada turneului – 03.12-10.12.2019).
În afară de cazare și transport incluse, fiecare dintre excursiile de mai sus vine cu activități distincte, de la rafting la ski diving, plimbări cu elicopterul, dar și bani de buzunar (250 EUR) ca să te distrezi așa cum trebuie.

Cum mă înscriu?

Trebuie să ai un cont de client Winmasters activ și să accesezi pagina ofertei mari „The Edge of Space.” De acolo, fiecare dintre promoțiile incluse are o secțiune, respectiv un buton separat pentru optare. Trebuie să te înscrii pe rând la fiecare.

Cum câștig?

Premiile la toate cele trei promoții se acordă în funcție de poziția ta în clasament, în funcție de cea mai valoroasă rotire (câștig net). Miza minimă de participare este de 2.5 RON, sunt acceptate doar pariurile în bani reali. Premiile sunt creditate în termen de 96 ore. În cazul în care tu și alt jucător aveți același punctaj în clasament, departajarea se face în funcție de întâietatea în clasament – va fi premiat primul dintre voi care a atins punctajul respectiv. Sloturile eligibile sunt Gold Rush (pentru excursia 1), Great Rhino, Caishen’s Gold, Hot Safary, Journey to The West, Wolf Gold (pentru excursia 2), Winter Wonderland (pentru excursia 3).