Unibet te întâmpină cu 100 000 RON la blackjack!

unibet

Unibet te întâmpină cu 100 000 RON la blackjack!

Cărțile nu mai au niciun secret față de tine, obții mereu cele mai norocoase mâini la blackjack și te consideri cel mai priceput de la masă? Săptămâna aceasta, Unibet te provoacă să o și dovedești. Arată că ești cel mai priceput la îndrăgitul joc de cărți iar premiile se vor ține lanț la acest casino online. Mai precis, între 09.09 și 15.09.2019, ești invitat să revendici nu mai puțin de 100 000 RON (bani reali).

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Despre ce e vorba, mai exact?

Unibet pune la bătaie un fond total de premiere de 100 000 RON. Premiul cel mare este de 10 000 RON și este o răsplată de tipul totul-sau-nimic – o singură mână câștigătoare ți-l aduce în buzunar. Mai mult, primești un tichet pentru extragerea cu premii în valoare de 100 000 RON de fiecare dată când obții blackjack – totul ține de tine, de timpul petrecut pe platformă și, bineînțeles, de talentul tău la cărți.
Unibet impune un număr maxim de tichete care pot fi revendicate zilnic – mai exact 100, până duminică, inclusiv. Cu cât obții mai multe astfel de tichete, cu atât îți crești șansele la cele 400 premii cash acordate.

Cum mă înscriu?

Dacă ai deja cont pe Unibet Cazino, nu trebuie decât să fii logat, iar apoi să accesezi pagina promoției. Pentru a participa, trebuie să optezi folosind butonul galben regăsit în pagină. De aici, doar alege una dintre mesele de blackjack de la Evolution și lasă cărțile să te conducă spre câștig. Toate premiile cash sunt acordate în termen de 72 ore de la încheierea competiției.
Marea extragere va avea loc luni, pe data de 16.09.2019. Câștigătorul va fi decis aleatoriu și anunțat de reprezentanții Unibet cel târziu la 3 zile după extragere. Nu uita, cu cât obții mai multe tichete, cu atât ești mai aproape de marele premiu de 10 000 RON! Noi îți urăm mult succes!