Twin și IGT devin parteneri pentru conținut comun

igt online

Twin și IGT devin parteneri pentru conținut comun

Un nou parteneriat

Acordul va oferi toate sloturile video IGT disponibile prin intermediul platformei lor PlayDigital oferite pe platforma oferită de Twin, care a crescut în ultimul an prin adăugarea unor furnizori diferiți de software pe platforma lor. International Game Technology va începe să îmbunătățească colecția de jocuri proeminentă a lui Twin, deoarece platforma de tehnologie câștigătoare, premiată, a exprimat dorința de a face upgrade de portofoliu. Acordul include conținutul PlayDigital al IGT a cărui varietate de titluri este potrivită pentru toate tipurile de jucători. Datorită noului aranjament, selecția de sloturi, jocurile clasice pe bani reali și industria de succes va aduce, fără îndoială, Twin, atât de faimos pentru a fi orientat spre client și optimizat pentru toate preferințele jucătorilor. Din fericire, expertiza și dorința brandului pentru a oferi experiența celor mai mari operatori vor continua inexorabil, deoarece contribuția software a IGT reprezintă cea mai bună reteță de creștere a profitului.

BONUS: 100% până la 700RON
Joacă acum

Declarații de presă

Comentând asupra acordului, Marcin Jablonski de la Twin, a declarat: „La doar un an, acesta este un alt semn că plăndurile noastre ambițioase de la Twin plătesc dividende, International Game Technology este un furnizor imens, cu o selecție remarcabilă de jocuri de casino, pe care le putem oferi. Suntem nerăbdători ca utilizatorii noștri să se joace! Odată cu încheierea primului an operațional, vom continua să lucrăm la mai multe evoluții. Includerea viitoarelor parteneriate și dezvoltarea constantă a produselor, asigurându-se că Twin rămâne în fruntea industriei. „

Ambițiile viitoare ale viitorului

Deși a fost înființată în 2016, platforma a fost lansată în 2017 și a reușit să adune rapid furnizori de top din industrie, în primul rând datorită abordării sale foarte dezvoltate și ușor de utilizat. Strategiile inovatoare și de gândire în perspectivă au ajutat Twin să câștige o popularitate, premii și să-l împingă spre alte centre de renume, grațiere și bine poziționate. În noiembrie, magazinul a integrat portofoliul Greentube, care face parte din familia Novomatic, furnizor gigant austriac iGaming.

Cu câteva luni mai devreme, un alt contribuitor important în industrie, Relax Gaming a semnat un contract de conținut cu Twin, alimentând întreaga sa suită de sloturi și jocuri de masă jucătorilor din întreaga lume. De asemenea, brandul colaborează cu Play Pragmatic, ale cărui titluri HTML5 au ajuns în biblioteca cazinoului în ianuarie 2018. Dacă doriți să aflați mai multe despre această afacere, mergeți la secțiunea de știri sau participați la discuția de mai jos. Twin este, de asemenea, enumerate în programul exclusiv al membrilor LCB Rewards. Găsiți mai multe informații despre el sub linkul următor.