Microgaming

micro-gaming

Microgaming

Introducere

Trustul pentru educația tinerilor gambleri are sediul în afara Regatului Unit și se concentrează asupra sensibilizării cu privire la daunele provocate de jocurile de noroc în rândul tinerilor. Grupul își desfășoară atelierele în întreaga Europă și este acreditat de grupuri externe pentru a furniza materiale cadrelor didactice și lucrătorilor pentru tineret pentru a identifica și a asista la comportamentele cu pariuri problematice.

Donație pentru dezvoltare

Microgaming PlayItForward a donat £12.680 pentru a ajuta o organizație de caritate să-și extindă programul de prevenire a daunelor legate de jocurile de noroc pe Insula Man. Young Gamblers Education Trust (YGAM) este o organizație de caritate independentă înregistrată în Regatul Unit, axată pe creșterea gradului de conștientizare a problemelor legate de jocuri de noroc și de jocuri de noroc în rândul tinerilor prin intermediul programului său educațional acreditat. În ultimii trei ani, cariera a furnizat ateliere de lucru în Marea Britanie, precum și în Malta, Gibraltar și Olanda. Seria de ateliere va viza profesorii, lucrătorii cu tinerii și voluntarii comunitari și va avea un accent deosebit pe dezvoltarea rezistenței digitale în rândul tinerilor. În plus, Microgaming va colabora cu echipa YGAM pentru a facilita livrarea de formare acreditată special în jurul protecției jucătorului.

Declarații proprietarilor

Comentând cu privire la donație, șeful de complianță al companiei Microgaming, Kimberley Broad, a declarat: „Promovarea jocurilor responsabile și susținerea comunității locale sunt extrem de importante pentru noi, așa că am fost în mod natural dornici să susținem programul YGAM în extinderea programului său acreditat pe Insula Man. impresionat de succesul carității în construirea unui program care se concentrează pe creșterea gradului de conștientizare și a rezistenței împotriva daunelor legate de jocurile de noroc și așteptăm cu nerăbdare să le susținem în furnizarea atelierelor de formare vitale de pe insulă „.

CEO-ul YGAM, Lee Willows, a adăugat: „Microgaming și YGAM au dorit să colaboreze și acest proiect oferă o oportunitate perfectă de a lua programele noastre de educație pe Insula Man, în același timp lucrăm cu Microgaming pentru a ne furniza pregătirea acreditată și autentică.Suntem foarte recunoscatori pentru donatia de la Microgaming PlayItForward, deoarece credem ca luand programele noastre pe Insula Man ne va permite sa ne angajam cu un alt auditor profesionist si sa castigam un feedback valoros cu privire la relevanta si continutul educational „.

Despre companie

Microgaming PlayItForward a fost înființată în 2014 de către dezvoltatorul de software de vârf din lume. Inițiativa se concentrează pe sănătate, sport, educație, caritate și comunitate, atât în țară cât și în străinătate. YGAM este o organizație de caritate înregistrată în Regatul Unit, axată pe creșterea gradului de conștientizare legat de jocurile de noroc tinerilor prin programul său educațional acreditat. Donația va permite organizației de caritate să extindă programul la Insula Man, unde intenționează să colaboreze cu guvernul local și cu școlile pentru a-și livra atelierele bine pregătite Train the Trainer.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum