Sponsorizare

betano

Sponsorizare

Introducere

Sponsorizarea va avea loc in sezonul 2020-2021 si va vedea ca Betano este unul dintre partenerii premium ai clubului. Acordul va conferi companiei Betano drepturi exclusive de marketing, precum și semne, permisiunea de a utiliza clubul pentru a crea campanii de marketing, înscrierea siglei pe tricourile jucătorilor și  multe altele.

Acord de sponsorizare

Pentru a începe campania 2018/2019, începând cu 1 iulie, Betano va fi noul furnizor de pariuri sportive din partea VfB. Jochen Röttgermann, directorul de marketing și vânzări al VfB, a anunțat marți parteneriatul de trei ani. Prin angajarea la colaborare, clubul cu cămăși, care se înmulțește cu cercul roșu infamat, și-au extins în continuare rețeaua internațională de sponsori. În data de 7 iulie, Betano va fi prezentat pentru prima dată în calitate de „Premium Partner” oficial al VfB, în cadrul începerii antrenamentului înaintea noului sezon. Betano, împreună cu brandul afiliat Stoiximan, este un furnizor licențiat pentru sporturi internaționale și pariuri live în mai multe țări europene și este disponibil și pe piața germană cu efect imediat. Sponsorizarea echipei, precum și sprijinul sportivilor individuali, este un element vital al filozofiei corporative, care va exista în Germania prin parteneriatul cu VfB. Cooperarea a fost convenită până în 2021.

Declarații de presă

Jochen Röttgermann, Director VfB de Marketing și Vânzări: „Suntem încântați că am reușit să extindem și mai mult partenerii noștri internaționali cu Betano, atât Betano, cât și VfB, vor beneficia de această colaborare masivă. Suntem în relații cu un partener nou și ambițios și ne așteptăm să ne bucurăm de un mare succes reciproc printr-o serie de activități diferite pe platformele noastre. „

George Daskalakis, fondator și director general al Betano: „Suntem încântați de introducerea Betanului pe piața germană, care va fi caracterizată de colaborarea noastră cu VfB Stuttgart. În VfB am găsit un puternic club de fotbal germană tradițional, ca un partener puternic – reputația pozitivă se extinde mult dincolo de granițele Germaniei, iar parteneriatul nostru întruchipează dinamica cu care ambele părți operează și joacă un rol în scopul nostru comun de a oferi o experiență unică atât fanilor, cât și celor de pe teren. „

Sponsorizări de top

Luna trecută, Hertha Berlin a fost de acord cu prima lor sponsorizare regională, iar Yabo Sports va fi partenerul oficial și exclusiv de pariere al clubului Hertha în Asia pentru anotimpurile 2018-19 și 2019-20. Hertha Berlin și-a reînnoit parteneriatul cu compania de loterie de stat Lotto Berlin într-un an de doi ani care acoperă sezoanele 2018-19 și 2019-20. Lotto Berlin va avea un pachet promoțional care include campanii de publicitate stadioane, campanii digitale și activități comune de implicare a fanilor.

Eintracht Frankfurt au semnat, de asemenea, o reînnoire de trei ani cu partenerul local de loterie Lotto Hessen. Acordul se încheie până în iulie 2021. Lotto Hessen colaborează cu clubul încă din sezonul 2013-14 și are drepturi exclusive la loterii și loterie instant.