Rotiri tomnatice gratuite marca Unibet!

unibet

Rotiri tomnatice gratuite marca Unibet!

Vara se mai domolește, temperaturile încep să scadă iar Unibet îți dă toate motivele să te retragi frumos într-un spațiu liniștit la laptop sau să joci câteva runde la sloturile preferate de pe telefon….De ce? Pentru că vei primi 5000 runde extra în zilele de luni în care te loghezi pe platforma Unibet! Ți-am atras atenția? Citește mai departe și află cum le poți revendica!

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Cum particip?

Pentru început, tot ce ai de făcut este să te înscrii din pagina promoției folosind butonul galben. Oferta se adresează tuturor clienților Unibet, atât începătorilor cât și veteranilor. De aici, asigură-te că joci cât mai multe runde la sloturile selectate în zilele promoționale. Iată care sunt acestea:
02.09 – slotul Lights
09.09 – slotul Wild Bazar
16.08 – slotul Double Stacks
23.09 – slotul Cash-O-Matic
30.09 – slotul Jack and The Beanstalk

 

Cerințe de rulaj și eligibilitate

Reține că trebuie să joci în intervalul orar 19:00-23.59 (ora României), dar și să te clasezi în primii 500 jucători pentru a fi răsplătit. Dacă respecți toate aceste cerințe de eligibilitate, primești 10 rotiri gratuite în fiecare zi de luni – nu ai de făcut decât să deschizi fereastra slotului și îți vor fi acordate automat. Câștigurile obținute din aceste rotiri se acordă sub formă de bani bonus și au o cerință de rulaj de 25x la orice slot Netent de pe platforma Unibet. De aici, îi poți converti în bani reali și revendica din contul tău de jucător.