Rotiri gratuite în fiecare zi pe platforma Netbet!

NetBet Free Bet Review

Rotiri gratuite în fiecare zi pe platforma Netbet!

Vrei să joci cât mai multe runde la sloturile preferate, să nu ai limită la retrageri și să pleci acasă cu cele mai tari premii? Dacă nu ești încă membru al unui casino online, săptămâna aceasta Netbet îți dă un imbold în plus să-ți faci cont aici. Operatorul dă startul promoției „Roata Rundelor Gratuite.” pentru toți clienții săi.

BONUS: 100% până la 800RON
Joacă acum

Ce pot câștiga?

Promoția deja a început dar încă ai timp să o revendici, mai precis din 13.09 până pe 20.09.2019. În fiecare zi, ai câte un premiu garantat, dacă accesezi contul tău de jucător și învârți roata norocoasă. Dacă astrele sunt de partea ta, poți obține între 50 și 100 rotiri gratuite zilnic. Sloturile eligibile pentru această promoție sunt Butterfly 2 Staxx, Grand Spin Superpot, CashOMatic și Spinsane.

Cum mă înscriu?

Pentru început, trebuie să ai un cont pe platforma Netbet, dacă nu ești deja client. De aici, optarea pentru promoție este simplă, trebuie doar să accesezi secțiunea „Oferte Disponibile” din contul tău și să selectezi oferta de runde gratuite care îți face cu ochiul.
Poți alege jocuri diferite în fiecare zi din perioada promoțională – doar învârte roata și vezi ce premiu te așteaptă la fiecare.

Ce cerințe trebuie să îndeplinesc?

Cerințele de eligibilitate variază în funcție de numărul de rotiri pe care vrei să-l revendici. Pentru a obține până la 50 runde extra, trebuie să mizezi minim 40 RON bani reali la orice slot de cazino de pe platforma Netbet. Pentru a obține până la 100 rotiri gratuite, trebuie să depui și să mizezi minim 80 RON bani reali la orice slot.
Odată ce ai îndeplinit condițiile, revendici cu ușurință rundele din Roata Norocului – le găsești în contul tău astfel (Casierie-Bonus-Bonus cu înscriere efectuată). Rundele sunt acordate instant și nu ai nicio limită la câștigurile obținute din ele – spor la distracție!