Rotiri gratuite cu iz festiv de la Winmasters!

WinMasters

Rotiri gratuite cu iz festiv de la Winmasters!

Winmasters dă startul unui decembrie festiv cu premii amețitor de tentante pentru fanii cazino online! Cum ți-ar plăcea să revendici câte un cadou în fiecare zi? Ei bine, nimic mai simplu – doar loghează-te pe Winmasters Casino, urmează pașii pe care îi vom detalia mai jos și te așteaptă 10 rotiri gratuite la slotul Holiday Season.

BONUS: 200% până la 1800RON
Joacă acum

Ce am de făcut?

Pentru început, doar să joci la cazino, la orice slot vrei tu. De aici, Winmasters te premiază pentru fiecare 20 runde câștigate cu o miză minimă de 150 RON. Dacă ajungi în acest punct, se va deschide automat o fereastră care te invită să revendici 10 rotiri gratuite. Pentru a face acest lucru, doar apasă pe butonul ACCEPT. Ele pot fi utilizate exclusiv la slotul Holiday Season.

Când și de câte ori pot revendica oferta?

Promoția este valabilă până la sfârșitul anului acestuia, dar și în prima săptămână din ianuarie 2020. Mai precis, poți prinde 10 rotiri gratuite în fiecare zi între 01.12.2019 și 07.01.2020. Promoția poate fi revendicată o singură dată pe zi per cont de jucător și ești limitat la un câștig maxim din rotiri gratuite de 100 lei. Rundele pot fi utilizate doar la slotul menționat mai sus și sunt valabile 24 ore.

Cum retrag câștigurile?

Odată ce îndeplinești cerințele de eligibilitate, va trebui să le furnizezi celor de la Winmasters o serie de documente de verificare (KYC) pentru a-ți putea retrage câștigurile, în caz contrar le vei pierde. Ține minte că oferta poate fi revendicată o singură dată pentru fiecare IP – orice încercări de fraudă vor fi sancționate, câștigurile vor fi retrase iar contul jucătorului va fi închis.