Rețeaua de jackpot-uri Microgaming atinge pragul de 1 miliard de Euro

micro-gaming

Rețeaua de jackpot-uri Microgaming atinge pragul de 1 miliard de Euro

Microgaming nu este doar numele companiei care a dezvoltat primul software mobil de cazino în anul 2004. În prezent, ea este una dintre cele mai respectate companii din industria jocurilor de noroc, având o rețea de jackpot-uri progresive impresionantă și mii de produse și servicii destinate iubitorilor de cazino – de la poker, black-jack, jocuri cu live dealer, până la sloturi blockbuster ca Game of Thrones sau Jurassic World.
Continuând seria câștigurilor fabuloase acordate de-a lungul timpului, Micrograming a reușit să facă istorie atingând de curând pragul de 1 miliard de Euro acordați prin intermediul rețelei sale de jackpot-uri progresive.

BONUS: 100% până la 1500RON
Joacă acum

Ce înseamnă acest milestone pentru Microgaming?

Conform statisticilor, dar și informațiilor de pe site-ul companiei, suma de peste 1 miliard de Euro acordată până în prezent face ca rețeaua de jackpot-uri progresive Microgaming să fie cea mai mare din lume la momentul actual. Acesta este un moment istoric atât pentru Microgaming, cât și pentru industria jocurilor de noroc.
Jackpot-ul de 1 miliard de Euro reprezintă numărul total de câștiguri în Euro prin rețeaua de jackpot-uri progresive Microgaming calculat până la data de 30 ianurie 2019.
Această sumă iconică a fost atinsă la scurt timp după ce compania Microgaming a impresionat din nou prin payout-ul de 13.3 milioane € oferit la slotul progresiv Mega Moolah unui jucător norocos de la Zodiac Casino.
Nu este prima dată când rețeaua de jackpot-uri progresive Microgaming de ordinul milioanelor de Euro a transformat jucători simpli în multimilionari. Compania a oferit premii substanțiale încă de la început – peste 68 jucători au fost răsplătiți cu premii cash de 7 zecimale (în Euro) până la momentul actual.
Mai mult, doar în ultimii trei ani, jackpot-uri spectaculoase au fost aduse acasă de peste 30 jucători norocoși, fapt care a dus la creșterea popularității rețelei de jackpot-uri progresive oferite de companie, dar și la creșterea interesului jucătorilor față de sloturile Microgaming și noile lansări ale acestora.

Ce spun cei de la Microgaming?

În ceea ce privește acest moment istoric pentru companie, John Coleman, CEO la Microgaming a declarat următoarele: “Ce milestone incredibil a fost acesta pentru rețeaua Microgaming de jackpot-uri progresive. Suntem atât de mândri să vedem că payout-urile totale au trecut pragul de 1 miliard de Euro – felicitări tuturor norocoșilor câștigători de Mega jackpot-uri care fac parte din această poveste uimitoare. […] Suntem încântați să ducem acest succes remarcabil mai departe prin oferirea și mai multor experiențe inovatoare și satisfăcătoare jucătorilor noștri.”