Red Tiger lansează nou tool de gamification la cazino

Red Tiger lansează nou tool de gamification la cazino

Unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piața de software de cazino, Red Tiger, tocmai a anunțat că lansează un nou tool de gamification la cazino, pe care îl va extinde ulterior pe și mai multe piețe.
Funcționalitatea poartă numele de “Tournaments” și va putea fi încercată la toate cazinourile partenere în perioada următoare, până acum fiind disponibilă exclusiv la Paddy Power.

BONUS: 200% până la 1800RON
Joacă acum

Despre ce este vorba, mai exact?

Tool-urile de gamification, după cum sugerează și numele, au ca scop în general integrarea elementelor de joc în domenii diverse pentru a stimula interacțiunea cu un produs sau serviciu într-un mod atractiv pentru clienți. La cazino, acest lucru este poate și mai important.
Același lucru l-au înțeles și cei de la Red Tiger – tool-ul lor de gamification promite să motiveze jucătorii, să-i țină în priză pe toată durata rotirilor și să îi loializeze.
Prin opțiunea „Tournaments,” pasionații care participă la provocările Red Tiger pe platforma lor sau a cazinourilor partenere pot transforma rotirile în premii. Aceștia organizează competiții periodice la cele mai consacrate sloturi – titluri ca Pirates Plenty și Mystery Reels.

Cu ce vine nou?

Nu doar că jucătorii își pot revendica rapid premiile, dar acest sistem introdus de cei de la Red Tiger le permite să acumuleze și puncte la jocurile live în diverse moduri – prin câștiguri consecutive, pierderi consecutive sau chiar prin câștiguri masive cu ajutorul multiplicatorilor.
Partea de gamification constă în introducerea unor clasamente în timp real pentru fiecare joc – acestea sunt actualizate la secundă, astfel că jucătorii își pot monitoriza progresul pe toată durata turneului și, bineînțeles, compara cu cel al oponenților.
Mai mult, această funcționalitate este bine pusă la punct și din punct de vedere al software-ului. Există un panou integrat de unde jucătorul poate selecta orice combinație de turnee organizate de supplier, poate vedea jackpot-urile zilnice, bonusurile SmartSpins sau poate consulta motorul de căutare/recomandare, o altă opțiune pentru cei nehotărâți care nu știu ce slot să aleagă (game recommendation engine).

Declarații oficiale

Carl Ejlertsson, Director de Business Development la Red Tiger a făcut câteva precizări despre noua funcționalitate – “Suntem foarte încântați să putem aduce funcția noastră Tournaments în oferta tuturor operatorilor parteneri. Ne declarăm mulțumiți de progresul înregistrat în cele 6 luni de pre-lansare cu Paddy Power și de exclusivitatea oferită acestora. Tocmai de aceea, abia așteptăm să vedem cum va fi recepționat tool-ul și de alți jucători, la o scală mai largă, la nivelul întregii industrii.”