Prinde toate punctele norocoase de la Netbet!

NetBet Free Bet Review

Prinde toate punctele norocoase de la Netbet!

Netbet îi invită pe clienții săi fideli să profite de o nouă ofertă! Dacă ești deja membru al Clubului Jucătorilor, operatorul ți-a pregătit și mai multe surprize în luna noiembrie – până la 1000 Netpuncte te așteaptă zilnic. Iar, dacă nu te-ai înscris încă în acest program de fidelitate, citește mai departe, poate vei vrea să o faci.

BONUS: 200% până la 1800RON
Joacă acum

Cum obțin cele 1000 puncte?

Pentru început, trebuie să ai un cont de jucător activ pe platformă. De aici, va trebui să optezi pentru Provocarea Netpunctelor de la secțiunea „Oferte Disponibile” din casierie. Ca să fii eligibil pentru ofertă, nu mai ai de făcut decât să mizezi 40 RON la orice slot de pe Netbet Cazino. După ce ai îndeplinit condițiile, bonusul îți este acordat automat și poți revendica cele 1000 puncte cadou din secțiunea „Bonusuri cu înscriere efectuată.”
În funcție de bugetul tău, poți obține și mai multe Netpuncte, dacă depui suma minimă în fiecare zi. Nu uita, însă, că poți revendica maxim 1000 puncte per cont de jucător/per zi promoțională.

Când profit de ofertă?

Grăbește-te, ea mai este valabilă doar săptămâna aceasta. Promoția este deja activă, a început luni, pe 11.11.2019 și mai poate fi revendicată până pe 25.11.2019, ora 01:59 EET.

Cui i se adresează oferta?

Doar jucătorilor care au efectuat cel puțin o depunere pe Netbet Cazino.

Unde folosesc Netpunctele?

Dacă ești deja membru al Clubului Jucătorilor, probabil știi deja că fiecare joc pe bani reali pe platforma Cazino te ajută să acumulezi puncte care se transpun într-un anumit statut de jucător (nivelul Bronze, Silver, Gold sau Diamond). Mai mult, punctele pot fi folosite și la „Magazinul Clubului”, un magazin online marca Netbet care te așteaptă cu premii cash, bonusuri și tombole. Nu mai sta pe gânduri – revendică-le pe toate!