Playtech și GVC lansează un nou studio de live gaming

playtech

Playtech și GVC lansează un nou studio de live gaming

Dezvoltatorul de software pentru cazino, Playtech, tocmai a anunțat un parteneriat B2B (business-to-business) cu grupul GVC Holdings, un alt titan din industrie pentru lansarea unui nou studio de cazino cu dealeri live.
Studio-ul se va numi „Elevation” și va putea fi accesat prin streaming exclusiv la brandurile operate de GVC (Bwin, SportingBet, LadBrokes etc.).
O campanie masivă de marketing a fost deja pregătită în așteptarea marelui eveniment care promite să ia cu asalt atât piața londoneză de gaming, cât și pe cea internațională.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Ce ne va oferi?

Din informațiile preliminare pe care le deținem, Elevation va avea propriul său spațiu în cadrul studio-ului Playtech cu dealeri live. În ceea ce privește oferta de jocuri, pasionații vor găsi, în prima fază, cinci tipuri de Blackjack și o masă de ruletă, urmând ca selecția să fie completată în lunile următoare. Studio-ul va oferi și o experiență vizuală inedită în background – o priveliște către orizontul Londrei, ceea ce Playtech a numit – “un adevărat spectacol vizual” pentru jucători. Mai mult, toate categoriile de gambleri se vor putea bucura de oferta noului studio, jocurile fiind optimizate atât pentru desktop, cât și pentru device-urile mobile.

Cazinourile live, o prioritate a industriei

În ultimii ani am remarcat o orientare din ce în ce mai pregnantă a dezvoltatorilor de software către oferta de live cazino, motiv pentru care această nouă lansare are toate elementele pentru a deveni un succes. Din ce în ce mai mulți jucători își doresc o experiență de cazino land-based recreată live până la ultimele detalii fără să fie nevoiți să-și părăsească locuința, astfel că devine responsabilitatea companiilor să investească în broadcasting, dealeri live și alte facilități.
Shay Segev de la GVC consideră că oferta de live cazino este un pilon de creștere în iGaming pe care companiile ar trebui să-l valorifice, dat fiind faptul că jucătorii caută experiențe din ce în ce mai complete și captivante, bazate pe distracție și entertainment.

Playtech și GVC împărtășesc același mod de gândire

Și Playtech și-a arătat în ultimii ani interesul pentru acest segment, investind masiv în oferta sa de jocuri cu dealeri live. În 2019, aceștia au lansat noi variații de jocuri live (Quantum Roulette, Heads Up Hold’Em, All Bets Blackjack etc.), dar au și pătruns pe noi piețe.

Declarații oficiale

În legătură cu noul parteneriat, Shimon Akad, Chief Operating Officer la Playtech a declarat – „În calitate de companie mamă care gestionează cele mai influente brand-uri din gambling-ul online, GVC ne-a fost un partener de nădejde în ultimii ani și suntem entuziasmați să extindem această colaborare și să dezvoltăm Elevation împreună.”
Shay Segev de la GVC a completat afirmațiile sale, dar a și oferit câteva detalii în exclusivitate despre noul studio – „Am investit masiv în primul stadiu de producție al Elevation și suntem încântați de rezultate. Parcursul celor de la Playtech în industrie, dar și experiența în livrarea tehnologiilor și conținutului inovator de live cazino sunt incomparabile. Abia așteptăm să prelungim un parteneriat de succes și să livrăm în continuare o experiență de top jucătorilor.”