Playtech, compania de jocuri de noroc

playtech

Playtech, compania de jocuri de noroc

Playtech, compania de jocuri de noroc, a anunțat un parteneriat cu Thunderbite, specialiști în implicarea clienților. Acordul va viziona instrumentele de implicare promoționale ale Thunderbite în joc, integrate cu platforma de gestionare a jucătorilor premiat IMS Playtech. Utilizatorii așteptau de mult acest parteneriat și se arată încântați de îndeplinirea sa.

Întrajutorare

Playtech a anunțat un acord de parteneriat cu Thunderbite, specialist în implicarea clienților. Acordul va viziona instrumentele de angajare promoționale în joc, integrate în platforma PlayStation IMS pentru gestionarea jucătorilor. Portofoliul de instrumente promoționale Thunderbite oferă licențiatorilor o varietate de moduri de a transforma premii bonus în jocuri individuale suplimentare, cum ar fi jocuri de memorie, întrerupătoare de coduri, cartele de zgârieturi și predictori sportivi. Prin urmare, adăugând un element de șansă în loc de un premiu prestabilit, jucătorul obține o experiență suplimentară de joc, fără costuri suplimentare. Pe măsură ce Thunderbite este integrat direct cu IMS, operatorii pot profita de platforma de implicare bazată pe date pentru a construi călătorii personalizate ale jucătorilor. Coperta Playtech cu Thunderbite este cea mai recentă dintr-o serie de parteneriate strategice, în urma colaborărilor cu specialistul în soluții de detectare a fraudei Featurespace și platforma de gamificare Captain Up.

Declarațiile oficialilor

Shimon Akad, COO, Playtech, a declarat: „La Playtech, suntem hotărâți să îmbunătățim continuu oferta noastră de licențe, iar integrarea software-ului și serviciilor complementare este o parte esențială a acestui lucru. Thunderbite are o experiență bine stabilită de a oferi o creștere sporită, o vânzare încrucișată și o reactivare cu operatori de jocuri de nivel 1, inclusiv William Hill și Mecca Bingo. Acest lucru le face un partener ideal pe măsură ce continuăm să extindem capabilitățile IMS, consolidându-și poziția de lider în industria platformei de gestionare a jucătorilor. „

John Smith, co-fondator și director de vânzări, Thunderbite, a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm cu Playtech pentru a le oferi clienților noștri produsele promoționale unice în joc. S-au dovedit instrumente de angajare disponibile instantaneu pentru a salva timpul și resursele operatorilor și pentru a crește numărul de jucători activi, cu o creștere corespunzătoare a nivelului de loialitate și implicare a jucătorilor. „

Portofolii complete

Portofoliul de instrumente promoționale Thunderbite oferă licențiatorilor o varietate de moduri de a transforma premii bonus în jocuri individuale suplimentare, cum ar fi jocuri de memorie, întrerupătoare de coduri, cartele de zgârieturi și predictori sportivi. Prin urmare, adăugând un element de șansă în loc de un premiu prestabilit, jucătorul obține o experiență suplimentară de joc fără costuri suplimentare. Pe măsură ce Thunderbite este integrat direct cu IMS, operatorii pot profita de platforma de implicare bazată pe date pentru a construi călătorii personalizate ale jucătorilor. Coperta Playtech cu Thunderbite este cea mai recentă dintr-o serie de parteneriate strategice, în urma colaborărilor cu specialistul în soluții de detectare a fraudei Featurespace și platforma de gamificare Captain Up.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum