Play&Go te invită la distracție în 3D cu slotul Contact

play n go

Play&Go te invită la distracție în 3D cu slotul Contact

Renumitul provider și dezvoltator de jocuri de cazino pentru desktop și mobil continuă seria lansărilor de primăvară cu un nou titlu, Contact, un slot de aventură care invită jucătorii în lumea antică, mayașă.
Dezvoltatorul suedez aduce în premieră o grafică 3D impresionantă ca element cheie al acestui slot video, completată de atmosfera antică a culturii Mayașe din America Centrală, redată prin simboluri autentice – măști, inscripții în piatră etc. și un soundtrack antrenant.

BONUS: 100% până la 1500RON
Joacă acum

Slotul Contact – detalii generale

Contact respectă structura unui slot clasic, având 5 role și un layout-ul asemănător altor creații Play&Go precedente – Gemix și Sweet Alchemy.
Spre deosebire de acestea, însă, Contact se remarcă printr-un grad mare de volatilitate și un RTP de 96%.
Compania Play&Go este recunoscută pentru expertiza pe care o deține pe piața de gaming mobilă. Dezvoltatorii pun mare accent pe partea de compatibilitate și nu au făcut excepție nici de această dată, Contact fiind disponibil pe mobil, desktop sau tabletă.
Aceștia au ținut să precizeze că noul slot se va comporta impecabil pe orice device – “poate fi jucat la fel atât în modul portret, cât și în cel landscape” datorită construcției tridimensionale unice.
Contact este primul slot Play&Go creat 100% 3D, fiecare unghi al camerelor completând experiența vizuală de top oferită.

Bonusuri, simboluri și jackpot-uri

Slotul Contact ne aduce câteva dintre caracteristicile generale apreciate de majoritatea fanilor păcănele clasice, dar și elemente de noutate – este un slot video cu structură mobilă, de grilă (5×7), fără linii de plată. Modalitatea de plată este în ciorchine (Cluster Pays) – câștigurile sunt acordate pentru „grămezi” de minim 5 simboluri-pereche.
Pariul minim este de 0.20 coins iar cel maxim este de 100 coins sau echivalentul în bani reali (EUR, LEI).
Fiind un slot cu volatilitate mare, el va atrage cu siguranță jucătorii la risc, dar va fi evitat de jucătorii cu un buget redus. Rundele pierzătoare vor apărea mai frecvent, însă câștigurile, deși plătite rar, sunt substanțiale.
Jocul vine cu multiplicatori, role în cascadă, două runde bonus, simboluri speciale și un jackpot maxim de 1500x valoarea pariului inițial. Combinațiile câștigătoare sunt plătite în ciorchine, ceea ce înseamnă că jucătorul poate să umple întreg ecranul cu simboluri până la nivelul superior al piramidei, declanșând rundele de rotiri gratuite.
Contact vine cu mai multe categorii de simboluri speciale:
Simboluri de valoare mică – pietrele cioplite și fosilele de animale (broaște, șerpi, păsări, maimuțe etc.).
Simboluri de valoare medie – cele patru măști ale zeilor Antici Mayași, care apar în mai multe culori – verde, auriu, roșu sau purpuriu
Nu există simboluri Wild sau Scatter în acest slot, rotirile gratuite fiind declanșate atunci când jucătorul ajunge în vârful Turnului Mayaș.

Declarații oficiale

Cel de la Play&Go au declarat următoarele despre noul slot, Contact, într-un comunicat de presă oficial: “Fiind primul slot 100% 3D cu structură de grilă, Contact oferă o experiență vizuală captivantă cu adevărat, care vine la pachet cu un mod de joc inovator. Prezența efectelor vizuale 3D ne-a permis să fim creativi cu unghiurile camerei de filmat, astfel că jocul nu doar că are un feel aparte, ci aduce și o experiență de gaming cu totul nouă, la alt nivel față de titlurile noastre precedente.”