Noul dezvoltator va furniza jocurile lor Microgaming

stormcraft

Noul dezvoltator va furniza jocurile lor Microgaming

Noul dezvoltator va furniza jocurile lor Microgaming, care, la rândul său, va distribui la jocurile lor cazinouri partenere Microgaming. Jocurile dezvoltatorului sunt alcătuite din mulți foști dezvoltatori Microgaming, dintre care mulți au lucrat la jocuri ca Mega Moolah. Primul joc va fi lansat mâine și este numit Fortunium.

Stormcraft Studios

Stormcraft Studios este un brand nou dezvoltator de jocuri de cazino, care a fost introdus de Microgaming și va furniza conținut exclusiv pentru multe cazinouri online și mobile care folosesc software-ul de la acest gigant de jocuri. Stormcraft Studios va oferi gama lor operatorilor Microgaming, începând cu Fortunium, lansat pe 20 iunie. Este al doilea studio care se implică exclusiv în această faimoasă companie, în urma studiourilor Triple Edge Studios care au lansat gama lor în februarie. Afacerea cu Stormcraft Studios oferă Microgaming Casinos acces la mai multe jocuri și oferă jucătorilor o alegere și mai mare. Mulți dintre angajații talentați ai studiourilor Stormcraft Studios au lucrat la jocuri slot ca Mega Moolah și Immortal Romance, aducându-și anii de experiență în această nouă operațiune. Având în vedere faptul că această echipă talentată se află în spatele câtorva dintre jocurile lor de succes, cum ar fi Mega Moolah și Immortal Romance, este foarte probabil să vedem câteva lansări noi de jocuri interesante, prima dintre care a ieșit astăzi!

Despre Fortunim

Fortunium este un slot pentru tematică Steampunk, optimizat pe deplin pentru a juca pe dispozitive mobile în modul peisaj. Un aspect de 5×5 cu role are 40 de linii care traversează jocul și oferă caracteristici precum simbolurile Mystery, sălbatice și rotiri gratuite cu șansa pentru bobine complet sălbatice. Un opțional Win Booster asigură că numai simbolurile cu valoare mai mare se transformă în caracteristica Mystery Symbols. Acest nou joc captivant este doar începutul călătoriei pentru studiourile Stormcraft și parteneriatul exclusiv cu Microgaming. Un nou studiou independent de jocuri Stormcraft Studios a fost creat și va oferi conținut exclusiv gigantului de jocuri online, Microgaming. Microgaming se așteaptă la o nouă creștere a conținutului premium care va aduce și mai multă opțiune și inovare operatorilor și jucătorilor lor, se arată într-un comunicat de presă, începând cu lansarea Fortunium – prima lansare oficială de joc sub marca Stormcraft Studios, miercuri.

Declarații de presă

Comentând despre lansarea directorului creativ Stormcraft Studios, Terence Igesund, a declarat: „Divertismentul și meseria sunt în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem la studiourile Stormcraft. O atenție deosebită pe care o oferim experienței utilizatorului va fi inconfundabilă în toate jocurile viitoare pe care le dezvoltăm exclusiv pentru Microgaming.“

Microgaming, David Reynolds, a adăugat: „Este interesant să lucrezi cu unele dintre legendele industriei din spatele mai multor titluri de la Microgaming, pentru a oferi un nou val de conținut sub noua marcă Stormcraft Studios.Pasiunea echipei pentru calitate și crearea de experiențe de joc premium este distinctivă în tot ceea ce fac ei.Nu putem aștepta să dezvălui conținutul exclusiv pe care îl au în magazin în următoarele câteva luni”.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum