Noua metodă de plată care ar putea revoluționa transferurile la cazino

zimplergo

Noua metodă de plată care ar putea revoluționa transferurile la cazino

Știm cu toții că metodele de plată admise la un anumit cazino, precum și varietatea acestora și ușurința transferurilor joacă un rol important pentru gradul de atractivitate al oricărui operator în rândul clienților săi.
Acest segment este deschis mereu inovațiilor, dat fiind faptul că și industria de cazino în sine este volatilă și dinamică. În acest context, Zimpler, compania de plăți online și-a anunțat intrarea în acest sector, guvernat până acum de majoritatea serviciilor de plată cunoscute – PayPal, PaySafeCard, Skrill sau Neteller.
Zimpler a anunțat lansarea unui nou serviciu inovator care le va permite jucătorilor un grad mult mai mare de flexibilitate la plățile instant – ZimplerGo.

BONUS: 100% până la 999 RON
Joacă acum

Ce este ZimplerGo?

Serviciul ZimplerGo promite că le va oferi jucătorilor opțiunea de a alege din multiple modalități de plată, dar și de a realiza tranzacții instant la cazino, ceea ce va marca o premieră în industrie.
ZimplerGo le va ușura activitatea tuturor jucătorilor la cazinouri online și ar putea să ducă la inovații semnificative pe acest segment, marcând trecerea la cazinouri fără cont și chiar la o revoluție în domeniul plăților instant.
ZimplerGo este practic un nou produs dezvoltat de compania Zimpler, un e-wallet creat pentru a facilita plățile de pe telefon.

De ce ar alege jucătorii ZimplerGo?

Serviciul vine cu o funcționalitate foarte atractivă pentru toți pasionații de cazino – el le permite să sară peste procesul tradițional de înregistrare la un cazino online și să realizeze prima depunere imediat. În prezent, acest lucru este permis doar la cazinourile nordice, cum sunt cele din Suedia, unde înregistrarea se face instant cu datele bancare.
ZimplerGo permite, alături de transferuri bancare, și alte 3 opțiuni de plată din care jucătorii pot alege.
Câteva dintre avantajele notabile pentru jucători sunt:
Realizarea de depozite la cazino fără înregistrare
Plăți rapide și sigure
Retrageri instant
Varietate în ceea ce privește metodele de plată admise (card bancar, transfer bancar etc.)

 

Când putem să-l încercăm și noi?

În prezent, serviciul este disponibil doar în rândul jucătorilor suedezi, urmând să fie introdus și în Finlanda în vara aceasta. Însă, compania plănuiește să nu se oprească aici – ZimplerGo va fi introdus treptat pe și mai multe piețe începând cu luna Septembrie a acestui an.

Despre Zimpler

Zimpler este o companie suedeză Fintech fondată în 2012 cu scopul de a îmbunătăți plățile mobile și creatoarea noului serviciu de plată la cazino ZimplerGo.
Compania Zimpler este populară mai ales în rândul jucătorilor la cazino din regiunile Nordice.

 

Declarații oficiale

Rhi Burns, CCO la Zimpler a declarat următoarele despre noul serviciu de plată și beneficiile aduse jucătorilor “ZimplerGo reprezintă noua generație în domeniul soluțiilor de plată instant. […] Jucătorii au parte de o experiență mult mai bună și de mai multe alegeri. Mai puțină bătaie de cap înseamnă mai multă distracție, fără un proces anevoios de înregistrare, fără documente KYC sau așteptare la retrageri. În plus, pot alege dintr-un număr mare de metode de plată.”
Mai mult, ea a punctat și câteva avantaje de care vor avea parte cazinourile care aleg să implementeze acest sistem: „Cazinourile vor avea parte de mai multe conversii și de jucători mult mai fericiți. La Zimpler, ne pasă atât de clienți noștri, cât și de utilizatori, astfel că toată lumea va avea de câștigat.”