Norocul te urmărește la ruletă în fiecare duminică la Betano!

betano-background

Norocul te urmărește la ruletă în fiecare duminică la Betano!

Betano îi premiază în continuare pe fanii jocurilor de cazino live în fiecare weekend din luna august. Dacă sâmbăta te așteaptă premii la blackjack, iată că operatorul a decis să te răsplătească și duminica, de data aceasta la ruletă.

BONUS: 100% până la 1500RON
Joacă acum

Despre ce este vorba, mai exact? Dacă ești nou pe platforma Betano, trebuie să știi că operatorul folosește un sistem de bonificație pentru jucători care ia forma unor jetoane de aur. Ele se transpun în premii care pot fi folosite la diverse jocuri de masă sau sloturi. În fiecare duminică din luna august ești invitat să revendici unul dintre acestea.
Nu ai de făcut decât să mizezi 1000 lei la orice masă de ruletă live – îți va fi creditat un jeton în valoare de 50 lei. Alți 250 lei pariați îți aduc un alt jeton de 50 lei. Crește mizele până la 2000 lei pariați în total și primești alte două jetoane de aur de 100 lei. Nu uita – toate mizele trebuie pariate în cadrul acelorași jocuri.
Ca să poți participa, singura condițe în afara rulajelor de mai sus pe care trebuie să o îndeplinești este să fii client Betano (nu contează dacă ești veteran sau abia te-ai înregistrat). Promoția a intrat în vigoare de la începutul lunii, de pe 1.08.2019 și este valabilă până pe 31.08.2019, așa că, dacă ești dornic să-ți dovedești priceperea și să câștigi pe bune la ruletă, încă ai timp să o faci în fiecare zi de duminică din perioada promoțională.
Poți revendica o singură dată oferta pe zi (24 h începând de la 00:00 până la 23:59 în aceeași zi), doar la jocurile de ruletă live. Jetoanele pot fi folosite tot doar la jocurile de ruletă live și sunt valabile 7 zile așa că fii sigur că le folosești. Dacă îndeplinești condițiile, primești jetoanele imediat în contul tău. Spor la rotit!