Nolimit City se aliază cu SoftGamings în gamblingul online

softgamings

Nolimit City se aliază cu SoftGamings în gamblingul online

Un acord prolific

Acordul va vedea ca toate cele douăsprezece dintre jocurile lui Nolimit vor fi portate pe platforma SoftGamings, care va fi apoi oferită partenerilor diferit de cazinouri. SoftGamings a construit o platformă diversă, cu mii de jocuri de la NetEnt, Evolution, iSoftbet, Kiron și multe altele. Termenul pentru integrarea jocurilor Nolimit nu a fost pus la dispoziție, dar credem că nu va dura mult timp pentru ca titlurile să fie portate. Acordul va deschide ușile către mai multe piețe emergente, mulțumită extinderii extinse a agregatorului și platformei stabilite. O parte din strategia Nolimit din 2018 este de a lua o abordare deschisă și embracă în colaborarea cu revanzatori de renume care dețin un standard ridicat în reprezentarea furnizorilor premium. SoftGamings se află pe scena jocurilor de noroc online de peste 10 ani, îmbunătățind în mod constant și construindu-se pe o platformă independentă la cheie, care oferă peste 3000+ jocuri de casino.

BONUS: 100% până la 800RON
Joacă acum

Declarații de presă

Irina Sazonova, Directorul de Parteneriate pentru SoftGamings, a declarat: „Suntem bucuroși să anunțăm parteneriatul cu Nolimit City. Cel mai fascinant lucru despre Nolimit include portofoliul său de vârf care conține soluții și produse de ultima generație. Nolimit are deja poteci puternice în industrie și continuă să se îmbunătățească pentru a oferi jucătorilor cea mai bună experiență de joc pe bani reali. Este o încântare să avem un furnizor inovator ca Nolimit în portofoliul nostru. „

Malcolm Mizzi, șeful departamentului de vânzări din orașul Nolimit, a adăugat: „Scopul rămâne să ne extindem acoperirea, demonstrând că Nolimit este următorul jucător important din industrie. Suntem întotdeauna fericiți să vă facem noi prieteni și acest lucru marchează încă o altă mare relație pentru a sărbători. SoftGamings au o mulțime de lucruri pentru ei și suntem dornici de a face parte din portofoliul lor illustrat de parteneri. „

Informații despre operatori

Nolimit City este o platformă online de jocuri de cazino din Stockholm și dezvoltator de jocuri, care oferă conținut și servicii de înaltă calitate operatorilor din întreaga lume. Compania și-a proiectat și dezvoltat platforma internă de la bază; oferind un motor puternic care poate lua volume mari de joc și de interacțiune socială în pasul său, pe desktop și mobil. Acesta este cuplat cu un set de instrumente inovatoare pentru back office și bonus, oferind un magazin unic pentru partenerii noștri.

SoftGamings este un furnizor de platforme B2B pentru cazinouri și un agregator de sisteme de jocuri. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, SoftGamings oferă soluții solicitate pe piață și își dezvoltă propriile soluții creative – White Label, Turnkey, Self-Service, soluții platformă Bitcoin, caracteristica Bonus System Standalone, soluția Sportsbook, Bundle Slots, Live Bundle și Integrarea jocurilor de cazino.