Netent și DraftKings încheie un parteneriat memorabil

netent stiri

Netent și DraftKings încheie un parteneriat memorabil

Netent tocmai a anunțat că a semnat un parteneriat cu cei de la Draft Kings in New Jersey. Înțelegerea constă într-un acord de furnizare produse de cazino între cele două companii. Anunțul vine la scurt timp după ce Netent a obținut licența de funcționare în New Jersey, mai precis în luna februarie a acestui an.

BONUS: 200% până la 1800RON
Joacă acum

Despre DraftKings

DraftKings este un operator de cazino recunoscut pe piața din New Jersey care s-a bucurat de un start impresionant aici încă din august 2018, dar și un nume cu greutate pe piața jocurilor virtuale.
Deși la început au declarat că nu vor să intre pe piața de cazino online, se pare că cei de la DraftKings s-au răzgândit. Motivul invocat a fost cererea din partea consumatorilor pe acest segment, conform declarațiilor CEO-ului la evenimentul de gaming ICE din 2019.
Datorită acestui lucru, DraftKings au mai încheiat parteneriate prestigioase cu operatori de top și în trecut – cu cei de la Resorts Digital, dar și un acord de cazino live cu Evolution Gaming. Mai mult, compania și-a lansat chiar propriul cazino online în Decembrie, anul trecut.
Astfel, parteneriatul cu Netent este o mișcare firească, plănuită dar și următorul pas din strategia companiei de a-și consolida poziția.

Ce va aduce acest parteneriat?

În urma colaborării dintre cele două companii, DraftKings le va putea oferi o selecție extinsă de jocuri de cazino din oferta Netent clienților săi. Acest lucru este programat să aibă loc în următoarele săptămâni.
Jocurile Netent deja sunt prezente în oferta mai multor cazinouri de top din New Jersey, printre care și SugarHouse Casino sau 888 New Jersey.
Acest lucru le va permite celor de la Netent să fie și mai prezenți pe piața reglementată de cazino din New Jersey, dat fiind faptul că DraftKings este un operator care se află pe o pantă ascendentă în ultima perioadă în ceea ce privește creșterea, dezvoltarea și portofoliul de clienți.
Atât Netent, cât și DraftKings vor beneficia de același avantaj odată ce și-au unit forțele – își vor cimenta poziția de top în unul dintre puținele state din America unde cazinourile online și pariurile pe bani reali la acestea sunt legale.

Declarații oficiale

Erik Nyman, Managing Director la NetEnt Americas LLC. și-a exprimat deja entuziasmul în legătură cu acest nou acord de conținut, declarând următoarele într-un comunicat de presă oficial: “Suntem foarte entuziasmați că am putut încheia acest acord cu DraftKings, lider mondial pe piața jocurilor virtuale, cu o bază de jucători impresionantă. Considerăm că aceștia vor da o cu totul altă dimensiune pieței și suntem încrezători că publicul lor va îndrăgi jocurile noastre.”
În ceea ce privește piața din New Jersey și poziția Netent aici, Therese Hillman, group CEO la Netent, a precizat că: “În SUA, mai precis în New Jersey, vedem o creștere susținută pentru că vorbim de o piață cu o acoperire online ceva mai scăzută față de piețele nordice pe segmentul de cazino, ceea ce se transpune într-un potențial de creștere pentru ani buni de-acum înainte.”