Netent lansează Perfect Blackjack Live

netent stiri

Netent lansează Perfect Blackjack Live

Netent, dezvoltator de software recunoscut pentru eforturile sale de inovare ale segmentului de cazino online și gaming face un nou pas important la nivelul întregii industrii. După luni de muncă și ajustări, Netent lansează în sfârșit Perfect Blackjack Live, titlu care se anunță a fi o premieră pe piață.

BONUS: 200% până la 1800RON
Joacă acum

O lansare…perfectă?

Noi am spune că da…sau cel puțin o lansare cu toate șansele de a fi un real succes. Cei de la Netent au început să se aventureze în sectorul de live cazino cu câteva luni înainte, iar Perfect Blackjack va fi piesa de rezistență din noua sa ofertă de jocuri. Titlul a fost deja prezentat în luna februarie la convenția ICE din Londra, teaser-ul fiind primit cu mult entuziasm, atât de fanii jocurilor de cazino live, cât și de critici.

Cu ce vine nou?

Perfect Blackjack Live este o creație dezvoltată în parteneriat cu developer-ul britanic, The Rank Group și în colaborare cu brandul Rank’s Grosvenor Casinos, unul dintre cele mai populare și respectate grupuri de cazino din UK.
În primul rând, jocul se va remarca printr-un RTP mai mare decât media – vorbim de un procentaj impresionant de 99.5%. În plus, aceasta va fi prima lansare care va include o funcție Autoplay cu dealer live – cu alte cuvinte, jucătorul îi va putea solicita live dealer-ului să împartă cărțile într-un anumit fel în funcție de cerințele sale. El va putea, în orice moment din joc, să schimbe modul de desfășurare de la Standard Play la Autoplay. Funcționalitatea permite pre-selectarea Double-Down sau Auto-Split în funcție de cerințele jucătorilor.
Nu va lipsi nici funcția Multiplayer, la Perfect Blackjack Live putând participa un număr nelimitat de jucători. Pentru că este o creație Netent, nici partea de compatibilitate nu a fost neglijată – jocul este mobile-friendly, optimizat pentru toate ecranele și device-urile mobile pentru ca toți fanii blackjack să aibă parte de aceeași experiență live, oriunde s-ar afla.

Se anunță a fi un hit pentru noii jucători…

Construcția și trăsăturile cu care va veni Perfect Blackjack Live au fost gândite special cu noii jucători în minte, mai precis pentru a-i ajuta pe aceștia să învețe mai ușor strategia de blackjack fără să piardă runde sau bani. Avantajul casei este unul foarte mic, de doar 0.5%, ceea ce înseamnă că acestora li se vor împărți mereu mâinile ideale, tocmai pentru a putea urmări jocul și a învăța pas cu pas strategia.
Funcțiile Autoplay, Multiseat și pariurile adiacente (Side Bets) promit distracție în număr mare pe platformă, dar vor oferi și un plus de flexibilitate experienței de joc.

Când îl putem încerca?

Jocul poate fi încercat deja la nivelul întregii rețele live Netent sau la cazinourile partenere.

Declarații oficiale

Andres Rengifo, Director la NetEnt Live a declarat: „Lansarea Perfect Blackjack la nivelul întregii rețele de consumatori live Netent va înseamna că toți jucătorii de la cazinourile noastre live partenere vor putea să ia contact cu noul titlu imediat, dar și să se bucure de beneficiile unei strategii optime la blackjack. În plus, este un joc inovator care vine cu ceva cu adevărat diferit pe piața de cazino live. Am văzut deja că este un produs antrenant, dar și popular.”