Netent îl omagiază pe Peter Scudamore într-un nou slot tematic

netent stiri

Netent îl omagiază pe Peter Scudamore într-un nou slot tematic

Netent vine cu un slot inedit pentru toți pasionații de cursele de cai, dar și de personalitatea lui Peter Scudamore, fost jocheu englez și campion de 8 ori, cu peste 1 600 curse câștigate și o experiență în domeniu de peste 15 ani.
Slotul, denumit „Scudamore’s Super Stakes” a fost lansat pe data de 7 martie 2019, alături de un comunicat pe site-ul oficial.
Netent a dezvoltat un parteneriat cu jocheul Peter Scudamore însuși pentru a da naștere primului slot sportiv licențiat din oferta companiei.
Grație acestei licențe, Netent poate folosi drepturile de imagine ale lui Scudamore, poate include imagini reale din cursele acestuia, dar și alte elemente tematice în joc, motiv pentru care slotul se anunță a fi nu doar incitant, ci și cât se poate de realist, o portretizare fidelă a vieții campionului, cu premii pe măsură pentru toți jucătorii.

BONUS: 100% până la 800RON
Joacă acum

Scudamore’s Super Stakes – informații generale

Netent a dorit ca acest slot să fie un omagiu adus campionului Peter Scudamore, dar să respecte în același timp toate funcționalitățile specifice creațiilor companiei pe care fanii le apreciază.
Scudamore’s Super Stakes este un slot clasic, având ca tematică, bineînțeles, cursele de cai și lumea competițiilor sportive. Slotul are o structură de 5×3, cu 20 linii fixe de plată.
Jocul redă fidel cadrul de competiție și atmosfera specifică. Toată acțiunea se desfășoară pe pista de curse, completată de porțiunile cu iarbă, obstacole, cai și jochei, scopul fiind de a-l purta pe jucător în lumea competiției și a-i da senzația că participă el însuși la curse.

Bonusuri, caracteristici speciale și simboluri

Jocul are 4 simboluri cu valoare mare și 5 simboluri cu valoare mică. Acestea sunt completate de prezența simbolurilor Wild și Scatter.
Slotul are 10 niveluri de pariere diferite, alături de 7 valori pe care jucătorul le poate atribui monedelor (0.01 până la 1). Pariul maxim admis este de 100, iar cel minim de 0.1. Jocul impresionează prin trei funcționalități speciale mari:
Random Wilds – este activată atunci când 2, până la 5 simboluri potcoavă de cal apar pe role. Acestea se transformă automat în wild-uri
Peter’s Classic Cup – rola se extinde prin adăugarea unui nou rând cu linii adiționale de plată. Această funcționalitate este activată când 3 simboluri scatter apar oriunde pe liniile 1,3 sau 5
Bet Slip Feature – jucătorul pariază și ghicește de câte ori un anumit simbol va apărea pe durata rundei de rotiri

Declarații oficiale

Bryan Upton, Director of Game Products la Netent a precizat următoarele despre noul slot: “Fiind unul dintre cei mai apreciați jochei, dar și una dintre cele mai apreciate personalități din lumea curselor de cai, Peter Scudamore este persoana ideală cu care să încheiem un parteneriat pentru a da naștere primului nostru slot sportiv licențiat.”