Narcos, noul slot Netent, acum pe ecranele noastre

netent stiri

Narcos, noul slot Netent, acum pe ecranele noastre

Dacă ești fanul celebrului serial Narcos, dar și al legendarului personaj Pablo Escobar, vei fi încântat să afli că cei de la Netent au bătut palma cu Gaumont, echipa creativă din spatele serialului cu același nume de pe Netflix. Rezultatul? Un slot video tematic pe care nu vrei să-l ratezi vara aceasta.
Asemeni show-ului, și acest slot va respecta aceleași teme mari – războiul împotriva drogurilor și conflictul dintre autorități și criminali. Cu toate acestea, din punct de vedere al execuției, cei de la Netent nu vor include același nivel de violență specific serialului pentru ca slotul să fie accesibil unor categorii cât mai vaste de jucători.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Narcos Slot – detalii preliminare

Ce știm până la momentul de față este că slotul va include aceleași personaje arhicunoscute prezente și în serial, redate în stil comic book. Acțiunea se desfășoară în anul 1980, în Columbia, iar scopul jucătorului este de a-l opri pe celebrul traficant de droguri, Pablo Escobar. Narcos Slot respectă structura clasică de video slot, are 5 role, 3 rânduri și 243 modalități de plată. RTP-ul său este destul de mare – 96.23%, ceea ce îl transformă într-un slot cu un grad de volatilitate mediu spre mare.
Pe scurt, fanii au toate motivele să fie entuziasmați și nu doar datorită tematicii – slotul promite payout-uri pe măsură.
Jocul a fost lansat oficial pe 23 mai 2019 și este disponibil în rândul cazinourilor partenere Netent. Noi sperăm să ajungă în curând și la marile cazinouri din România.

Cu ce vine nou?

Narcos se va remarca prin câteva trăsături speciale care cresc șansele de câștig, dar și gradul de atractivitate pentru jucători:
Rotirile gratuite – fiecare rundă de rotiri vine cu payout-uri spectaculoase, declanșate de 3 simboluri scatter oriunde pe rolele 1, 3 sau 5
Funcția Drive-By – când e declanșată, simbolurile cu valoare mare se transform automat în wild-uri
Funcția Lock-Up – este accesată când 3 simboluri locked-up apar pe același rând – jucătorul este răsplătit fie cu multiplicatori, upgrade-uri sau câștiguri semnificative în bani bonus
Walking Wilds – în jocul de bază, slotul reinventează clasicele simboluri wild printr-o nouă variație – ele rămân pe role în timpul câștigurilor iar, la următoarea rotire, se mută singure spre stânga
Și din punct de vedere vizual, slotul excelează, aducând aminte atât de stilul comic book, cât și de celebra serie de jocuri video Grand Theft Auto, atât ca atmosferă creată, cât și ca poveste.
Tocmai în spiritul autenticității, cei de la Netent au obținut o licență din partea Evolution USA, compania globală de licențiere și brand management pentru Narcos.

Declarații oficiale

Bryan Upton, Directorul de Jocuri de la Netent a făcut următoarele precizări despre noua lansare: “De când am anunțat colaborarea cu cei de la Gaumont pentru a aduce Narcos pe role, nivelul de anticipare și entuziasm din partea jucătorilor și operatorilor parteneri Netent ne-a uimit. Suntem încrezători că jocul nu doar că va atinge toate așteptările, dar le va și depăși, devenind o adiție incitantă în portofoliul nostru deja bine consolidat.”