Microgaming se aliază cu Switch Studios

Switch Studios

Microgaming se aliază cu Switch Studios

Parteneriat de conținut

Bazat în Ipswich, Marea Britanie, grupul strâns de experți în jocuri de noroc online și de jocuri de noroc social este condus de o pasiune colectivă pentru jocuri de casino și de construire a unor caracteristici dinamice, cu cea mai recentă tehnologie pentru personalizarea gameplay-ului. Expertiza lor va avea ca scop crearea unei noi generații de jocuri de masă pentru operatorii Microgaming cu componente personalizabile care oferă experiențe personalizate pentru un nou nivel de joc. Prima lor creație ca o echipă, Ruleta, este un nou joc de clasă la masa clasică. Dispunând de o rolă reală 3D de ruletă cu comportamente de balășire reală, Ruleta se bazează pe un motor de joc nou și sprijină pariurile pe piste, favorite și pariuri speciale. Este optimizat în mod specific pentru mobil și poate fi jucat în moduri portret și peisaj, permițând jucătorilor să treacă dinamic pentru o experiență impecabilă de cazino pe palma mâinilor.

Declarațiile oficialilor

Vorbind despre afacere, CEO-ul Microgaming, John Coleman, a declarat: „Aducerea Switch Studios în plianta asigură că avem o resursă dedicată pentru inovarea și îmbunătățirea gamei de jocuri de masă pe bani reali. Echipa a demonstrat deja o facilitate pentru producerea de jocuri de cazino stilate și sofisticate, și am plănuit să dezvolt această parte a gamei noastre și mai mult în următoarele luni „.

Switch Head Studios Tom David a adăugat: „Credem că fundalul nostru în sectoarele mobil, social și eGaming ne pune într-o poziție excelentă de a aduce inovația și stilul în sectorul jocurilor de noroc online. Obiectivul nostru este de a oferi cea mai bună selecție de jocuri clasice de masă că jucătorii se bucură. „

Influențele acordului

Microgaming este pregătit să agită jocurile de masă verticale cu Switch Studios, un nou studio independent de jocuri care va dezvolta conținut exclusiv pentru furnizorul de jocuri online. Intrarea Microgaming a Switch Studios înseamnă începutul unui nou val de conținut de jocuri de masă de la furnizor. Switch Studios face parte din strategia studioului Microgaming, care urmărește să perturbe piața cu conținut orientat, și intenționează să colaboreze îndeaproape cu operatorii pentru a crea jocuri personalizate pentru a se potrivi nevoilor bazelor lor de jucători. Roulette este primul dintr-o suită completă de jocuri de masă exclusive dezvoltate de Switch Studios, lansate de Microgaming, cu conținut complementar, inclusiv Blackjack, care va fi dezvăluit în următoarele luni. Microgaming va debuta Switch Studios și Ruletă la SiGMA în perioada 28-30 noiembrie 2018. Vizitați Stand B156 la MFCC Malta pentru o primă privire la joc și pentru a afla mai multe despre soluțiile personalizate concepute în funcție de jucători.