Microgaming lansează un nou slot: Arctic Valor

Microgaming lansează un nou slot: Arctic Valor

Microgaming tocmai a anunțat semnarea unui contract de lungă durată cu studio-ul de game development, Crazy Tooth Studio. Cei doi titani din industria jocurilor și-au unit forțele pentru a da naștere noului slot, Arctic Valor, un video slot cu temă de iarnă, personaje mitice ale nordului și câștiguri fabuloase.

Acesta va fi primul slot realizat de Crazy Tooth Studio exclusiv pentru Microgaming, dar și primul parteneriat de acest tip dintre cele două companii.

Slotul este disponibil din data de 20 februarie, însă momentan doar pe platformele desktop și mobile ale operatorilor Microgaming.

BONUS: 200% până la 1800RON
Joacă acum

Arctic Valor – primele informații

Arctic Valor promite să le aducă fanilor sloturi doar ce-i mai bun, de la elemente grafice la simboluri speciale. Arctic Valor va fi un slot cu 6 linii și 4.096 modalități de câștig și va avea o tematică inspirată din mitologia norvegiană. Vor fi nelipsite peisajele de iarnă, luptătoarele Vakyrie și bătăliile de-a lungul tundrei înghețate.

Jucătorii sunt invitați să ia parte la aventuri eroice, completate de elemente grafice ieșite din comun și funcționalități speciale care le vor menține interesul pe tot parcursul jocului.

Arctic Valor – cu ce vine nou?

Arctic Valor se va remarca în primul rând prin calitatea elementelor grafice, un element definitoriu al creațiilor Microgaming și Crazy Tooth Studio în general, de la arme la fulgi de zăpadă, simboluri sau reprezentări animate ale eroinelor Valkyrie.

Ca trăsătură specială identificăm „Falling Icicle”, un feature incitant pentru toți jucătorii – turțurii de gheață stau agățați pe role de-a lungul întregului joc, iar, cu fiecare rotire, unul sau mai mulți țurțuri cad, acoperind până la 3 simboluri fiecare. Odată cu distrugerea țurțurilor, jucătorului îi sunt prezentate comori ascunse. Cei mai norocoși dintre aceștia pot descoperi simboluri îngropate care se transformă în Wild-uri sau chiar premii în bani.

Trei sau mai multe simboluri Scatter la Arctic Valor declanșează runda de rotiri gratuite, unde țurturii de gheață care cad generează și mai multe câștiguri, mai ales pentru jucătorii care reușesc să nimerească un rând întreg de simboluri Valkyrie.

 Declarații oficiale

Ben Hoffman, președintele Crazy Tooth Studio a declarat următoarele despre colaborarea cu Microgaming: “Suntem foarte entuziasmați să lucrăm cu Microgaming. Poziția sa extraordinară pe piață, dar și portofoliul divers de jocuri excelente și lista extinsă de operatori ne va permite să ne diversificăm aptitudinile și să livrăm jocurile noastre inovatoare către noi audiențe. Suntem entuziasmați să lansăm Arctic Valor ca primul nostru joc exclusiv pentru Microgaming.”

David Reynolds, Games Publisher la Microgaming, a împărtășit și el entuziasmul în legătură cu noul slot: “Arctic Valor oferă o călătorie incitantă într-un tărâm acoperit de gheață și zăpadă, completat de o atmosferă nordică vibrantă. Datorită celor 4.096 modalități de câștig, dar și a funcționalității unice Icicle jucătorii se pot aștepta să câștige în stil mare.”