Microgaming lansează Ancient Fortunes în luna aprilie

Microgaming lansează Ancient Fortunes în luna aprilie

Microgaming tocmai a anunțat un nou titlu incitant care va lua cu asalt piața de gambling online în luna aprilie – Ancient Fortunes: Zeus. Toți fanii legendarului personaj, dar și al mitologiei antice grecești în general au toate motivele să fie entuziasmați.
Slotul este dezvoltat în exclusivitate de cei de la Triple Edge Studios pentru compania Microgaming, aceeași echipă creativă care ne-a adus incitantul slot Book of Oz.
Cei de la Microgaming au făcut acest anunț prin intermediul unui comunicat de presă oficial în care au precizat că noul slot promite „o călătorie către tărâmurile mitice ale Muntelui Olimp.”

BONUS: 100% până la 999 RON
Joacă acum

Ancient Fortunes: Zeus – detalii preliminare

Ancient Fortunes: Zeus este un slot video cu 5 role și 10 linii de plată. După cum ne-au obișnuit cei de la Microgaming în trecut, și acest titlu se remarcă prin același gameplay lin, grafică performantă și compatibilitate deplină pe toate device-urile, de la desktop la mobil.
Jocul de bază se remarcă prin blocurile de piatră care formează împreună zidul Rolling Reels, unde câștigurile nu se lasă așteptate. Cei de la Microgaming nu au lăsat niciun detaliu la întâmplare, fiecare bloc de piatră redând fidel atmosfera antică grecească prin inscripțiile elegante care relevă întreg panteonul de zei, dar și celelalte creaturi mitologice.
Slotul păstrează intacte toate trăsăturile unui joc de păcănele autentic, dar vine și cu o serie de îmbunătățiri și surprize pentru toți fanii legendarului zeu – simboluri wild, simboluri scatter, combinații câștigătoare plătite în ambele sensuri și multiplicatori.

Când poate fi încercat?

Slotul este deja valabil exclusiv în rândul operatorilor Microgaming începând cu data de 10 Aprilie 2019, urmând să fie lansat la o scală mai mare în următoarea perioadă.
Nu avem o dată oficială de lansare în România, dar cu siguranță operatorii care oferă sloturi de top Microgaming vor include cu prima ocazie și acest titlu pentru jucătorii români.
Despre parteneriatul Microgaming – Triple Edge Studios
Nu este prima dată când acești doi titani ai industriei își unesc forțele pentru a le aduce pasionaților cele mai performante sloturi. Microgaming a încheiat parteneriatul cu dezvoltatorul din Florida în februarie 2018 iar primul rezultat al colaborării dintre aceștia a fost celebrul slot Book of Oz, lansat la doar 10 luni după.
Despre cel mai nou titlu, Ancient Fortunes: Zeus, reprezentanții din partea Triple Edge Studios au ținut să precizeze următoarele “[slotul] a fost înzestrat cu un gameplay impecabil, demn de zeul cerului și al fulgerului însuși.” Mai mult, aceștia l-au descris simplu ca pe jocul în care “zeitățile mărețe oferă comori legendare”.

Ce spun cei de la Microgaming?

David Reynolds, Games Publisher la Microgaming, a venit și el cu o descriere plină de anticipare și entuziasm a noului slot, inclusă într-un comunicat de presă oficial: “Ancient Fortunes: Zeus este un slot tematic inspirat din mitologia grecească, completat cu măiestrie de experții din echipa Triple Edge Studios. Combinând funcția Rolling Reels cu liniile de plată bi-direcționale, jocul capătă un avantaj cu adevărat exploziv, amplificat de multiplicatorii care aduc și mai multe șanse de câștig. Funcția captivantă de rotiri gratuite, care poate fi declanșată de mai multe ori, face ca acțiunea, dar și premiile să atingă noi dimensiuni, cu un multiplicator maxim de 21x care creează un potențial de câștig semnificativ. Bogat în trăsături care promit o răsplată pe măsură și elemente vizuale impresionante, jucătorii care urcă muntele Olimp vor fi întâmpinați de o experiență de gaming cu adevărat legendară.”