Microgaming își extinde rețeaua de poker și în Bulgaria

Microgaming își extinde rețeaua de poker și în Bulgaria

Microgaming în Bulgaria

Contractul a fost semnat prin intermediul Prima Networks Limited și este prima dată când Microgaming și-a oferit oficial produsul lor de poker în țară, care va fi pe domeniul 7777.bg. Software-ul este lăudat pentru numeroasele lor jocuri de poker pe bani reali, în timp ce turneele și jocul mobil sunt, de asemenea, disponibile pentru pariori. Programatorul software-ului de cazinou din Isle of Man, care își mulțumește acordul proaspăt ca o „tranzacție majoră de poker”, semnat prin Prima Networks Limited și marchează pentru prima dată că Microgaming și-a făcut rețeaua de poker disponibilă pe piața bulgară. După ce și-a confirmat noua afacere, Microgaming afirmă că manevra este în concordanță cu obiectivul său strategic de a-și continua extinderea prezenței într-o varietate de piețe reglementate la nivel mondial. Prin acordul exclusiv, clienții National Lottery AD pot beneficia acum de jocul pe software-ul de poker nou și îmbunătățit al Microgaming, detaliat ca fiind „bogat în caracteristici”, oferind în același timp „turnee populare, favorabile jucătorilor și promoții”.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Declarații de presă

Andrew Clucas de la Microgaming a vorbit despre lansare, dezvăluind: „Acest lucru reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea rețelei de poker și reflectă angajamentul nostru de a continua creșterea și extinderea pe piețele reglementate. Suntem încântați să colaborăm cu National Lottery AD ca furnizor exclusiv de poker în Bulgaria. Acest parteneriat strategic ne permite să continuăm să diversificăm oferta noastră de produse și să oferim clienților noștri jocuri de casino și premiate de poker. Așteptăm cu nerăbdare clienții noștri bulgari care joacă pe pokerul bogat în jocul Microgaming f.”

Milen Ganev, managing partner al National Lottery AD, a adăugat: „Acest parteneriat strategic ne permite să continuăm să diversificăm oferta de produse și să oferim clienților noștri jocuri de divertisment și premiate. Așteptăm cu nerăbdare clienții noștri bulgari care joacă în soluția de poker bogată în caracteristici Microgaming. „

Extinderea continuă

Microgaming a dezvăluit o nouă extindere a rețelei sale de poker, după ce a intrat live cu National Lottery AD în Bulgaria. Acest lucru este fierbinte pe tocuri a companiei de upping jocul său de ruletă, cu lansarea unui nou joc pe masă, dezvoltat de Switch Studios, dezvăluit la SiGMA.

„Obiectivul nostru este să oferim cea mai bună selecție de jocuri clasice de masă pe care jucătorii se bucură.Credem că fundalul nostru în sectoarele de jocuri mobile, sociale și on-line ne pune într-o poziție excelentă de a aduce inovația și stilul în sectorul jocurilor de noroc online”, a declarat Tom David, șeful studioului Switch.