Maxbet oferă 90 rotiri gratuite în fiecare joi

maxbet

Maxbet oferă 90 rotiri gratuite în fiecare joi

Maxbet lansează o nouă promoție tentantă, destinată fanilor sloturilor Netent, dar și jucătorilor la cazino online în general – 90 rotiri gratuite îi așteaptă pe clienții care depun în fiecare zi de joi. Oferta îi exclude din păcate pe jucătorii noi aflați la prima depunere și îi vizează doar pe cei care sunt deja clienți fideli ai cazinoului. Dacă faci parte din a doua categorie, citește mai departe și află cum revendici rundele bonus:

BONUS: 200% până la 1800RON
Joacă acum

Cum particip?

Te loghezi în contul tău de jucător și realizezi o depunere. Promoția este disponibilă doar pentru secțiunea Cazino. De fiecare dată când depui minim 60 RON, respectiv 13 EUR, vei primi 30 rotiri gratuite. Poți revendica oferta de până la 3 ori pe zi până atingi pragul maxim de rotiri acordate (90). Nu uita să folosești codul promoțional „FREESPINS” în căsuța de bonus înainte de a confirma depozitul.

Când depun?

Pentru a fi eligibil, trebuie să depui joia, doar în intervalul orar 00:00 și 23:59 GMT + 2.

Cerințe de rulaj

Odată ce ți-au fost acordate rundele extra, ai la dispoziție o săptămână să le folosești (perioada se calculează de la data depunerii). Ele pot fi utilizate exclusiv la sloturile Netent de pe platforma Maxbet. Orice câștiguri obținute din bonus trebuie rulate de 40 ori înainte de a putea fi retrase ca bani reali. Ai o săptămână la dispoziție să îndeplinești această cerință, în caz contrar, sumele bonus vor fi retrase de operator din balanța contului tău de jucător. Pentru că promoția este valabilă doar pentru secțiunea Cazino, cerințele de mai sus trebuie îndeplinite doar în această secțiune.

Cât pot obține?

Din rotirile gratuite, poți revendica un câștig maxim după rulaj de 1000 RON/200 Euro.

Valabilitatea promoției

Cei de la Maxbet nu au menționat o dată fixă de expirare a ofertei, dar sunt liberi să o retragă oricând așa că nu rata următoarea zi de joi și bucură-te de câteva runde extra!