Influențele NetEnt se îndreaptă către Churchill Downs

netent stiri

Influențele NetEnt se îndreaptă către Churchill Downs

NetEnt și Churchill Downs

NetEnt a încheiat un contract de client cu operator Churchill Downs pentru piața reglementată de cazinou online din New Jersey (SUA). NetEnt semnează un contract de furnizor cu Churchill Downs din New JerseyNetEnt continuă să crească în New Jersey și a semnat un acord cu clienții pentru a-și livra jocurile de cazino online premiate operatorului de jocuri de noroc Churchill Downs, cel mai mare operator online de pariuri onshore pentru horseracing în Statele Unite. Acordul va viziona sloturile populare ale NetEnt, cum ar fi Gonzo’s Quest, Starburst și multe altele oferite pariorilor prin intermediul mărcii Churchill Downs. Churchill Downs este cunoscut pentru a fi una dintre cele mai mari mărci de cai din America și se diversifică prin dezvoltarea platformelor online pentru statele reglementate. Jocurile pe bani reali vor fi puse la dispoziție atât pe platforme mobile, cât și pe platforme mobile și pot fi accesate de către pariori.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Despre companii

NetEnt Americas LLC este o filială a NetEnt AB, o companie lider de divertisment digital, oferind soluții premium de jocuri pentru operatorii de cazino online, cei mai de succes din lume. De la înființarea sa în 1996, NetEnt a fost un adevărat pionier în conducerea pieței cu jocuri palpitante, alimentate de o platformă de vârf. NetEnt se angajează să ajute clienții să rămână în fața competiției, este listat pe NASDAQ OMX Stockholm și are 900 de angajați în Stockholm, Malta, Kiev, Göteborg și Gibraltar.

Churchill Downs Incorporated este o companie lider în industria jocurilor de noroc și de divertisment, ancorată de evenimentul emblematic – The Kentucky Derby. Compania este cea mai mare platformă legală de pariere a contului online pentru pariuri în SUA, prin proprietatea sa la TwinSpires.com și este, de asemenea, un lider în jocuri de cazinou din cărămidă și mortar, cu aproximativ 8.000 de poziții de joc în șase state.

Declarațiile oficialilor

Într-un comunicat de presă pe site-ul NetEnt, directorul executiv al NetEnt Americas, Erik Nyman, a declarat: „Suntem încântați să începem livrarea titlurilor populare de joc la Churchill Downs, probabil cel mai bine cunoscut pentru evenimentul său iconic, horse-race, Kentucky Derby. Cu titlurile noastre de joc impresionante, sunt convins că vom contribui în mod semnificativ la creșterea cazinoului online pentru Churchill Downs”.

Președintele interactiv Churchill Downs, Ian Williams, a adăugat: „Nu există nici o îndoială că jocurile NetEnt s-au dovedit a fi favoritele jucătorilor pe toate piețele pe care le-au desfășurat. Așteptăm cu nerăbdare adăugarea titlurilor Jumanji, Starburst și Gonzo’s Quest pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă jucătorilor noștri „, a declarat Ian Williams, președinte, Churchill Downs Interactive.