Halloween-ul vine cu 100 000 RON cash la Unibet!

unibet

Halloween-ul vine cu 100 000 RON cash la Unibet!

Unibet dă startul unei promoții înfricoșător de profitabilă cu ocazia Halloween-ului! În loc de bomboane și dovleci sculptați, operatorul ți-a pregătit un premiu mult mai savuros – 100 000 RON cash. Aceștia pot fi ai tăi dacă joci la sloturile selecționate și te așteaptă să-i revendici pe parcursul celor 7 zile de campanie.

BONUS: 100% până la 1500RON
Joacă acum

Când particip?

Promoția a început de pe 25.10.2019, ora 00:01 CET, dar este valabilă în continuare, până pe 31.10.2019, ora 23:59 CET.

Cum particip și cum sunt premiat?

Ai nevoie de un cont activ de jucător la cazino online pe platforma Unibet. De aici, trebuie să optezi manual pentru promoție. Doar loghează-te, intră în pagina ofertei și apasă butonul galben din partea de jos. Doar activitatea la sloturile selectate este luată în considerare pentru clasament, respectiv premii – pe podium se vor afla doar primii 250 jucători cu cele mai mari câștiguri egalizate într-o rundă. Între aceștia se va împărți fondul de premiere, primele 3 locuri oferind cele mai substanțiale premii.

Criterii de eligibilitate

Trebuie să mizezi minim 1 RON (bani reali) și să joci minim o rundă la următoarele sloturi tematice de pe Unibet Cazino:
Demon
Halloween Jack
Dracula
Blood Suckers
Asta e tot – premiile nu au cerințe de rulaj. Dacă te califici, le primești în contul tău de jucător după încheierea promoției. În cazul în care tu și alt jucător aveți același punctaj, premiile nu se vor împărți iar departajarea se face în baza sumei totale câștigate și a numărului de runde. Grăbește-te și înfige-ți colții în cele mai tari premii, doar săptămâna aceasta!