Georgia Leader se înnarmează cu jocuri iSoftBet

Georgia Leader se înnarmează cu jocuri iSoftBet

Georgia Leader – iSoftBet

Acordul cu operatorul din Georgia în creștere rapidă marchează extinderea în Europa de Est pentru principalul furnizor. iSoftBet, cel mai important furnizor de software pentru cazinou online și mobil, a convenit cu Leader-Bet să furnizeze cele mai performante conținuturi ofertei cazinoului operatorului aflat în creștere rapidă. Acordul va vedea pachetul iSoftBet complet de sloturi și jocuri de masă pe bani reali la platforma Leader-Bet. Dezvoltatorul are zeci de jocuri diferite disponibile, inclusiv Platoon, 24, Paranormal Activity, Rambow, The Love Guru și multe altele. Leader-Bet se concentrează pe piața de jocuri de noroc online din Europa de Est, care este în mare măsură limitată de guverne și vede că jucătorii vor pleca off-shore pentru a-și lua jocul. Oferind o colecție impresionantă de jocuri de mare putere cu efecte audio-vizuale uimitoare, colecția de jocuri de cazino de la iSoftBet oferă și o gamă de conținut mobil unic și inovator HTML5, împreună cu conținut exclusiv de marcă și o colecție unică de jocuri terțe.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Dezvoltarea Leader-Bet

iSoftBet siglă Leader-Bet content dealGeorgia Leader-Bet va fi capabil să ofere portofoliul de jocuri de casino clasice de clasă mondială și sloturi de la iSoftBet, inclusiv titluri precum Legend of Loki, Super Fast Hot Hot Respin și cea mai recentă versiune The Dalai Panda, manipulează rolele dacă simte victorii mai mari, ducând la o uriașă 729 de moduri de a câștiga. iSoftBet își mărește rapid prezența în piețele reglementate emergente și în curând pe piață. Acordul de astăzi este un testament al angajamentului, deoarece va viziona creșterea companiei în Georgia. Are deja o licență existentă în România și finalizează certificarea în Republica Cehă și Bulgaria. Cu o multitudine de cunoștințe și experiență pe piețele reglementate, iSoftBet a devenit rapid un nume de uz casnic în industria cazinourilor online. Lansând noul acord ca dovadă a angajamentului care va viziona creșterea companiei în Georgia, se adaugă licența existentă în prezent în România, precum și finalizarea certificării atât în Republica Cehă, cât și în Bulgaria.

Declarații de presă

Vorbind despre acordul iSoftBet CCO, Michael Probert a menționat: „Suntem încântați să colaborăm cu Leader-Bet, unul dintre cei mai importanți operatori din Georgia. Este un moment interesant pentru piețele din Europa de Est și suntem încântați să conducem să ne consolidăm și mai mult poziția în această regiune unică „.

Managerul de proiect Leader-Bet Tvantsa Khojava a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm cu iSoftBet. Conținutul lor este de cea mai bună calitate și este sigur că va fi o lovitură cu jucătorii noștri. iSoftBet adaugă în mod regulat conținut portant și inovator în portofoliul lor și așteptăm cu nerăbdare un parteneriat de lungă durată”