Fazi se alătură operatorului iSoftBet

isoftbet

Fazi se alătură operatorului iSoftBet

Un nou parteneriat

Furnizorul de conținut de cazino iSoftBet a semnat un parteneriat cu Fazi Interactive (FI). În conformitate cu termenii, furnizorul de conținut online și mobil va oferi 50 de sloturi și jocuri noi prin intermediul platformei sale GAP.iSoftBet Signs Partnership Deal cu Fazi Interactive. Fazi are o istorie de dezvoltare a terenurilor și a produselor de pariuri online, inclusiv slot machines, mașini de ruletă și produse de pariuri sportive, și fac trecerea la piața online în creștere. Acordul va afișa peste 50 de jocuri noi care sunt portate pe platforma GAP, care include și titluri de la dezvoltatori precum Amatic, Habanero, 1×2 Gaming și multe altele. În concluzie, afacerea se află într-o serie de acorduri similare, iar jocurile FI vor fi adăugate în portofoliul lor deja uriaș. Într-adevăr, partenerii iSoftBet care utilizează GAP vor avea acces la jocuri chiar mai multe lovituri. În esență, semnarea acordului aduce numărul total de sloturi și jocuri pe banireali oferite prin GAP la 2.000. Acestea includ slots populare de la dezvoltatorii de top, cum ar fi QuickSpin și Jocuri științifice prea.

BONUS: 100% până la 800RON
Joacă acum

Declarații de presă

CEO-ul Fazi, Bojan Mitic, a vorbit stralucitor despre afacere, dezvaluind: „iSoftBet lucreaza cu cele mai mari si mai de succes companii iGaming, semnarea cu ei este o dovada a pozitiei Fazi ca un adevarat lider de piata.” Impartasim aceeasi viziune de a oferi clientilor nostri tehnologii avansate și îmbunătățiri ale produselor pentru a-și satisface cerințele. Suntem mândri să vedem oferta noastră de jocuri prin intermediul uneia dintre cele mai sofisticate platforme de jocuri din industrie. „

Michael Probert de la iSoftBet a adăugat: „Ne-am stabilit ca fiind unul dintre principalii furnizori de platforme și de conținut, oferind partenerilor noștri cele mai interesante și inovatoare titluri din toate studiourile de joc de top. Fazi Interactive a sculat un nume în sine în ultimele luni prin dezvoltarea de jocuri de casino cu grafică și animații incredibile, precum și de alte funcții pe care nu le-am văzut niciodată înainte.” Suntem mândri să le oferim partenerilor noștri de operare și credem că vor fi extrem de populare „.

Beneficii mutuale

Pe scurt, ambele părți și-au exprimat satisfacția față de acordul acordat. CCO al iSoftBet, Michael Probert, a subliniat capacitatea FI de a-și scoate un nume pentru sine. „Jocurile lor au grafică incredibilă și animații. Dar, de asemenea, nu a văzut niciodată caracteristici. Suntem mândri că le oferim și credem că vor fi populare „, a spus el.

Semnarea cu ei este o dovadă a poziției noastre. Ca lider de piață adevărat „, a comentat FI CEO Bojan Mitic. Ambele companii au aceeași viziune. Pentru a oferi jucătorilor tehnologie de vârf pentru a-și îndeplini cerințele. Și FI este mândru că își oferă jocurile prin GAP. „Este una dintre cele mai bune platforme de jocuri de noroc”, a adăugat el.