Dezvoltatorul de software de gambling Realistic Games

realistic

Dezvoltatorul de software de gambling Realistic Games

Dezvoltatorul de software de gambling Realistic Games a anunțat oficial lansarea primului său joc de masă 3D, Ruleta Realistă 3D.Jocul este doar primul dintr-o serie impresionantă pe care o pregătește de lansare producătorul. Experiența de joc este una unică, de necomparat cu celelalte rulete online de pe piață.

Inovarea ruletelor

Creat într-un mediu live, jocul a fost livrat în tehnologia de ultimă generație, recreând experiența terestră pentru jucătorii de pe mobil, tabletă și desktop, oferind claritate fără egal. Producătorul premiat de conținut casino Realistic Games oferă jucătorilor șansa de a se apropia mai mult de acțiune prin lansarea Ruletei Realiste, primul său joc de masă 3D. Produsul premium a fost construit folosind cea mai recentă tehnologie WebGL, care, asemănătoare cu cea lansată recent, Black Ice, permite jucătorilor să încline, să țipe și să schimbe vederea jocului. Ruleta Realistă folosește, de asemenea, jocul real pe teren, pentru a se asigura că jucătorul obține cea mai bună experiență posibilă. Fanii jocurilor Realistic Games se arată de noua lansare și sunt nerăbdători să încerce noua ruletă în cazinourile online partenere. De asemenea, producătorul anunță și o serie de surprize ale ruletei pe care nu le-a divulgat presei. În zilele următoare jocul ar trebui să devină disponibil publicului.

Declarații de presă

Robert Lee, directorul comercial al jocurilor realiste, a adăugat: „După cum am văzut cu sloturile, clienții sunt atrasi de un produs de calitate care a fost gândit împreună și conține caracteristici inovatoare. Ruleta realistă este un joc de masă high-end, care nu seamănă cu nimic altceva de pe piață. Jucătorii mai experimentați își vor iubi autenticitatea, în timp ce generația tânără va aprecia grafica, sunetul și animația de cea mai bună calitate. Suntem încântați că am reușit să valorificăm cea mai recentă tehnologie pentru a produce ceva cu adevărat unic și să oferim partenerilor noștri un adevărat punct de vedere în ceea ce privește această parte foarte importantă a portofoliului de produse”.

Despre Realistic Games

Bazat în Reading, Berkshire, Realistic Games este un furnizor de frunte de conținut de înaltă calitate, de jocuri electronice, pentru unii dintre cei mai de succes operatori din lume. Tehnologii, designerii și modelatorii noștri au mulți ani de experiență atât pe piețele de jocuri terestre, cât și pe cele digitale. Suntem pasionati de produsele pe care le cream. Echipa se specializează în crearea de jocuri de ruleta, blackjack, sloturi și cote fixe adaptate la o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri, iPhones, iPads, telefoane Android și tablete. Jocurile sunt găzduite pe platforma noastră de jocuri ReGaL și sunt accesibile clienților printr-o simplă integrare. ReGaL a intrat prima dată în producție pentru Stan James în aprilie 2011. Următoarele lansări au fost urmate de BetVictor, Ladbrokes, bet365, Boylesports, Paddy Power, William Hill, Coral, Gala Bingo, Gaming Bede, Gaming Real, Daub, Betfair, NYX, Rank, Optima, FSB, Leo Vegas, Vera și John, Betsson, GVC și The Kindred Group.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum