Dead or Alive 2 plătește de 30 000 ori valoarea mizei

deadoralive

Dead or Alive 2 plătește de 30 000 ori valoarea mizei

Nici nu a fost lansat bine de cei de la Netent că slotul Dead or Alive 2 deja a făcut senzație și a schimbat viața unui jucător. La doar câteva săptămâni de la lansare, acest sequel i-a adus unui pasionat un câștig amețitor – de 30 000 ori valoarea mizei.
Evenimentul a fost înregistrat la renumitul cazino online Videoslots.com, deținător al unor premii reprezentative în industrie.

BONUS: 200% până la 1800RON
Joacă acum

Detalii despre câștig

Cel mai impresionant lucru legat de acest eveniment este faptul că a fost declanșat de o sumă foarte modică – 0.18 lire/rotire, ceea ce ne arată că astfel de câștiguri nu sunt rezervate doar jucătorilor dispuși să mizeze jumătate din salariu, ba chiar din contră. Cele mai mari câștiguri la sloturi, în general, sunt obținute în același mod.
Jucătorul a pariat doar 0.18 lire iar, de acolo, rotirile gratuite, mutiplicatorii și simbolurile wild și-au făcut treaba, aducându-i un payout final fabulos de 5 400 lire.
Acest câștig setează un precedent și pentru slotul Netent, Dead or Alive 2, promițând că și sequel-ul va plăti la fel de generos în viitor ca prima lansare a devoltatorului.

Nu este primul câștig recent la VideoSlots….

Premiul revendicat la Dead or Alive 2 nu este nicidecum primul din a doua parte a lunii mai pentru acest cazino. Un alt jucător la cazinoul online VideoSlots a revendicat recent un premiu semnificativ la un alt slot clasic – 200,000 lire la Book of Dead, jocul cu tematică egipteană marca  Play n’ Go.

Despre Dead or Alive 2

Atât Dead or Alive, cât și Dead or Alive 2 sunt două sloturi iconice Netent, având fani în întreaga lume. Ca trăsături generale, ambele se remarcă prin tematica inspirată din vestul sălbatic, rotirile gratuite și trăsăturile bonus.
Sequel-ul vine în schimb și cu un nivel de volatilitate incredibil de mare, jucătorii putând obține până la de 100 000 ori valoarea mizei inițiale. Continuarea se adresează tuturor categoriilor de jucători, slotul fiind structurat astfel încât să poți alege – poți câștiga foarte mult, dar mai rar, sau mai puțin, dar mai des, în funcție de mizele tale.
Mai mult, din Dead or Alive 2 nu lipsesc nici simbolurile speciale care completează armonios câștigurile – scatter, wild și sticky wild.

Declarații oficiale

Henrik Fagerlund, MD la NetEnt Malta Ltd. a făcut următoarele declarații despre Dead or Alive 2: „I-am ascultat atât pe jucători, cât și întreaga comunitate a pasionaților de sloturi în dezvoltarea acestui proiect pentru a ne asigura că Dead or Alive 2 întrece toate așteptările.”
În privința celor două câștiguri înregistrate, Alexander Stevendahl, Chief Executive Officer la Videoslots a precizat că: „Ușile sunt mereu deschise la Videoslots.com tuturor jucătorilor și suntem extaziați să vedem că și mizele mici plătesc astfel de jackpot-uri impresionante. Asta ne arată tuturor că nu ai nevoie mereu de mize uriașe ca să te distrezi sau ca să fii lovit de noroc când te aștepți mai puțin. Atât Dead or Alive 2, cât și Book of Dead sunt două sloturi incitante și e minunat să vedem că aduc premii pe măsură.”