Cum ar fi sa incepi Noul An cu un Mega Jackpot la Sloturi?

mega jackpot

Cum ar fi sa incepi Noul An cu un Mega Jackpot la Sloturi?

Multi jucatori au visul de a castiga marele jackpot, insa putini chiar si-l indeplinesc. O femeie din Alabama a avut un inceput de 2014 fantastic, castigand doua mari premii in valoare de 90.000 de dolari fiecare la sloturi jackpot.

Charlotte Moncrief de Anniston, din Alabama, a pornit la drum in 2014 in stil mare. Ea a castigat 90.000 de dolari in prima zi a anului jucand Triple Diamond la Pearl River Resort, Choctaw, Mississippi.

Mai mult decat atat, femeia a castigat jackpot-ul de pe prima rotire a liniilor, nepierzand astfel nici un moment in noul an in obtinerea de castiguri importante din jocurile de noroc.

Cele mai multe povesti ale castigatorilor unui jackpot se vor termina acolo, insa nu si cea a lui Charlotte. Norocoasa jucatoare a mers din nou in aceeasi locatie o zi mai tarziu, pe 2 ianuarie, pentru a-si incerca din nou norocul si din nou pe slotul Triple Diamond. Ea a ales in schimb un alt aparat, dar rezultatul a fost acelasi: un alt jackpot de 90.000 de dolari adjudecat!

“A fost minunat si am ramas complet socata”, a spus Moncrief intr-o declarație. “Pana cand te loveste un jackpot atat de mare ca aceasta, nu stii cum e.”

Moncrief a declarat la momentul celei de a doua victorii ca planuieste sa se intoarca in curand pentru a-si incerca norocul la al treilea jackpot, dar din moment ce pana in momentul de fata nu s-a facut publica nicio informatie sau o fotografie a ei cu cel de-al treilea sau castig de 90.000 de dolari, putem doar presupune ca norocoasa americanca este inca in cautarea lui.

Care sunt planurile femeii cu cei 180.000 de dolari colectati in primele doua zile de jocuri de noroc ale lui 2014? Ea a spus oficialilor ca si-ar dori sa-si cumpere o masina noua, aceasta fiind singura achizitie luata in considerare la momentul respective.

Castigatorii de jackpot-uri multiple la sloturi sau loterie nu reprezinta neaparat o raritate, insa foarte putini sunt oamenii care ajung macar aproape de jackpot-uri de aproape 100.000 de dolari, mai ales in primele zile ale unui an nou.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum