Cu Unibet, câștigi toată luna iulie!

Unibet

Cu Unibet, câștigi toată luna iulie!

Îți place să joci la sloturi, dar și să te întreci cu alți jucători pe cele mai tari premii? Unibet lansează provocarea verii – ești gata să demonstrezi că ești cel mai bun? Ai 375 000 motive să o faci. În fiecare zi din luna iulie se organizează câte un nou turneu de sloturi pe platforma Unibet cu un fond total de premiere de 375 000 RON (bani reali). Premiile cash pot fi revendicate în fiecare zi – Unibet a selectat doar cele mai populare și diverse sloturi pentru ca fiecare jucător să-și găsească preferatul, de la cele clasice, cu fructe, la sloturi tematice. Iată câteva dintre titlurile la care se organizează turnee în perioada următoare – Dolphin’s Pearl Deluxe, Starburst, The Great Pigsby sau Gonzo’s Quest.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Tot ce ai de făcut pentru a prinde o parte din fondul de premiere este să te înscrii la turneul care te interesează, optând pentru el din pagina promoției. Apoi, nu ai de făcut decât să te distrezi – cât mai multe runde jucate la slotul/sloturile din turneu îți aduc șanse din ce în ce mai mari la premii. Ține minte că fondul de premiere pentru fiecare zi de promoție variază în funcție de slot – găsești această informație constant pe pagina ofertei, alături de data de începere a fiecărui nou turneu. La competițiile lucky spin, trebuie să te clasezi în primii 50 playeri cu cele mai mari câștiguri egalizate după o rundă pentru a fi premiat cu bani cash.

Promoția a început oficial sâmbătă, 01.07.2019 și este valabilă până miercuri, 31.07.2019. Pentru a fi eligibil, trebuie să joci doar la sloturile selectate, minim o rundă și să pariezi cel puțin 1 RON per rotire. Turneele se organizează zilnic, astfel că trebuie să te înscrii separat la fiecare. Turneele Lucky Spin nu au cerințe de rulaj pentru premii.