Book of Oz, noul slot Microgaming

Book of Oz

Book of Oz, noul slot Microgaming

La sfârșitul anului trecut, în luna decembrie, Microgaming a anunțat că va lansa un nou slot care promite să poarte jucătorii într-o lume magică și, bineînțeles, plină de câștiguri pe măsură – Book of Oz.
Micrograming este o companie etalon în industria jocurilor de noroc, un nume de referință pentru toți pasionații de sloturi de calitate. Ea a dat naștere unora dintre cele mai populare și profitabile jocuri – Mega Moolah și Thunderstruck.
Compania le promite fanilor sloturi că noua lansare, Book of Oz îi va scoate din realitatea cotidiană și le va aduce premii pe măsură.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Detalii despre Book of Oz

Dacă nu ai încercat până acum acest slot, ai multe motive pentru care să o faci. Mai mult, a început să pătrundă și pe piața românească și va face parte din oferta multor operatori în curând, cu siguranță.
Book of Oz este un slot video cu 5 role și 10 linii de plată care te va aduce pe tărâmul misterios din Oz. Asemeni tuturor sloturilor Microgaming, și acesta promite să ne încânte cu grafică performantă și tematica de poveste, inspirată din cartea „Vrăjitorul din Oz”.
Acțiunea din slot are loc în Emerald City iar povestea este spusă prin intermediul animațiilor cartoon-style. Slotul conține atât simboluri cu valoare mai mică – inimi, vrăjitori, cărți, cât și simboluri cu valoare mare.
Book of Oz este produs de Triple Edge Studios și este disponibil atât pe desktop, cât și pe mobil sau tabletă.

Cui i se adresează?

În Book of Oz, mizele sunt permisive – pariul minim este de 0.10 pe rotire iar maximul este de 25 bănuți pe rotire, astfel că jocul se adresează oricui, indiferent de buget. Este un slot cu volatilitate mare, dar și un RTP (return-to-player) generos de 96.03%. Șansele de câștig pentru jucător sunt destul de mari, câștigurile putând ajunge la până la 5000 ori valoarea mizei inițiale pe o singură rotire bonus.

Care sunt elementele de noutate?

Book of Oz conține toate elementele unui slot clasic – simboluri wild, scatter, rotiri gratuite și runde bonus. De asemenea, Book of Oz se diferențiază printr-o rundă de rotiri gratuite în care un simbol devine expansiv și acoperă întreaga rolă, astfel că șansele de câștig ale jucătorului cresc exponențial.
Book of Oz este deja disponibil în toate cazinourile partenere Microgaming. Noi așteptăm cu nerăbdare să-l găsim și în oferta marilor cazinouri din România!