Blackjack cu premii în fiecare sâmbătă la Betano!

blackjack sambata

Blackjack cu premii în fiecare sâmbătă la Betano!

Ești fan al jocurilor de live cazino? Cauți o experiență autentică la jocurile tale preferate de masă în compania dealerilor? Iată că Betano s-a gândit să te răsplătească. Dacă blackjack-ul e alegerea evidentă de weekend pentru tine, ai toate motivele să scoți așii din mânecă în fiecare sâmbătă din luna august.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Betano tocmai a lansat promoția “sâmbăta de blackjack.” valabilă începând cu 01.08.2019, până pe 31.08.2019 prin care ești răsplătit cu jetoane de aur care se transpun în premii. Nu ai de făcut decât să te înregistrezi pe site-ul Betano dacă nu ai făcut-o deja (oferta se adresează tuturor, atât clienților noi cât și veteranilor) și să fii prezent în zilele de sâmbătă din luna august pe platforma Live Cazino.
De aici, regulile sunt simple – ai de mizat 1000 lei la orice masă de Blackjack pentru a obține un jeton de aur în valoare de 50 lei. Alți 250 lei mizați îți mai aduc un jeton de 50 lei. Dacă ești dispus să pariezi o sumă totală de 2000 lei, poți revendica alte două jetoane de aur în valoare de 100 lei.
Aceste jetoane sunt un sistem de bonificație implementat de cei de la Betano – cele obținute în cadrul acestei promoții pot fi folosite doar la jocurile de blackjack. Oferta poate fi revendicată o singură dată pe zi per cont de jucător. Dacă îndeplinești toate condițiile de mai sus, primești jetoanele instantaneu – acestea au o perioadă de valabilitate de 7 zile, așa că bucură-te de ele cât poți de repede ca să te asiguri că nu expiră.