Black Friday săptămânal de la Maxbet!

Black Friday săptămânal de la Maxbet!

La Maxbet, Black Friday nu se sărbătorește doar în luna noiembrie…așadar, nu trebuie să-ți faci griji că ai ratat ocazia de a fi premiat. În fiecare zi de vineri, operatorul ți-a pregătit runde gratuite la cele mai tari sloturi. Vrei să le prinzi și tu pe toate? Citește mai departe și află ce ai de făcut…

BONUS: 200% până la 1800RON
Joacă acum

De câte rotiri am parte și unde le pot folosi?

Poți revendica un număr maxim de 210 rotiri gratuite. Ele au o perioadă de valabilitate de 7 zile de la data depunerii și pot fi utilizate exclusiv la jocurile Netent.

Cum le obțin?

Trebuie să ai un cont de client pe platforma Maxbet și să realizezi o depunere în zilele de Vineri în intervalul orar 00:00 și 23:59 GMT +2, folosind codul promoțional „70ROTIRIBF”. Fiecare depunere de 100 RON, respectiv 20 EURO te va premia cu 70 rotiri gratuite – poți repeta această acțiune de maxim 3 ori până atingi plafonul zilnic impus.

Cine le poate revendica?

Doar clienții fideli Maxbet sunt eligibili pentru ofertă – din păcate, promoția nu este valabilă pentru clienții noi aflați la prima depunere pe platformă.

Unde găsesc oferta?

La secțiunea Cazino de pe site-ul Maxbet. Operatorul o poate retrage în orice moment, așa că sfatul nostru este să nu lași următoarea zi de vineri să treacă fără să o revendici.

Cerințe de rulaj

Pentru a putea converti câștigurile din bani bonus în bani reali, trebuie să rulezi suma câștigată de 40 ori. Ai la dispoziție 7 zile să o faci, altfel câștigurile vor fi retrase automat din balanța ta de jucător. Suma maximă pe care o poți revendica după rulaj este de 1000RON/200 Euro. Vinerea neagră se sărbătorește în fiecare săptămână pe Maxbet – asigură-te că nu o ratezi pe următoarea! Spor la premii pe cinste!