888poker afectat de un atac DDoS

888poker

888poker afectat de un atac DDoS

Rețeaua 888poker este cel mai recent grup de poker online care se confruntă cu un atac DDD (Distributed Denial of Service), deoarece compania a raportat mai multe atacuri pe site-ul lor de săptămâna trecută. Compania a dezvăluit că atacurile au fost experimentate începând cu data de 5 septembrie, bătând serverele și lăsând jucătorii să acceseze mesele și să joace jocurile. Atacurile se petrec încă din 11 septembrie, deși compania a afirmat că nici o informație despre jucător nu era în pericol. Un atac DDoS apare atunci când hackerii inundă serverele unui anumit site cu trafic, determinându-le să se descompună de afluxul de trafic. Luna trecută, site-urile de poker PokerStars, Cardroom-ul Americas și alții au suferit atacuri similare, bătând-o, deoarece turneele majore urmau să înceapă. De data aceasta este 888poker, una dintre ultimele camere care au trecut neobservate.

BONUS: 100% până la 800RON
Joacă acum

Ce este un atac DDoS

Lucrul amuzant este că atacatorii nu au reușit să obțină nimic în afară de satisfacția de a comite rău. Într-un atac DDoS, infractorii preiau controlul calculatoarelor împrăștiate peste tot în lume și inundă un server cu cereri de comunicații. Serverul nu poate suporta supraîncărcarea comunicațiilor, ceea ce duce la încetinirea ritmului. Mai mult decât atât, măsurile de securitate puse în aplicare, în timp ce adesea opresc atacurile DDoS, nu pot elimina comunicațiile false. La cele mai agresive atacuri solicitările valide se blochează în mod inadvertent. Inutil să spun că nimic bun nu se întâmplă aici. Acestea nu sunt însă viruși sau hackeri, așa că atacatorul nu distruge informații despre clienți sau fonduri de sifonare sau ceva asemănător. Ei doar distrug jocurile de poker. Uneori, atacatorii cer o răscumpărare pentru a opri nebunia, dar nu am auzit de nicio cameră de poker care să plătească.

Declarațiile oficialilor

Un reprezentant al 888poker a participat la forumul popular de poker 2 + 2 și a scris: „După cum mulți dintre voi știți deja, am avut de suferit de întreruperile intermitente ale serviciului nostru datorită atacurilor DDoS (Distributed Denial of Service). abilitatea de a vă oferi o experiență de poker cuprinzătoare.În numele echipei, îmi cer scuze pentru inconvenientele cauzate și doriți să știți că întreaga echipă 888poker continuă să lucreze cu sârguință pentru a atenua aceste atacuri. normalitatea camerei noastre de poker este prioritatea noastră de vârf. După cum vă puteți imagina, volumele noastre de contacte sunt mult mai mari decât de obicei, prin urmare, pot exista întârzieri în răspunsurile noastre Apreciem răbdarea și înțelegerea dvs. pe măsură ce vom continua să lucrăm pentru a vă oferi serviciul nostru .“