10 State Americane vor sa Legalizeze Jocurile de Noroc Online

jocurile-de-noroc-online

10 State Americane vor sa Legalizeze Jocurile de Noroc Online

Cel puțin 10 state din SUA au in vedere facturile de legalizare sau de a extinde de jocuri de noroc pe Internet in acest an, potrivit unui grup care urmareste legislația referitoare la jocurile de noroc la nivel mondial.

Dar sondajul jocurilor de noroc este de conformitate, de asemenea, constata putine sanse pentru o lege nationala pentru reglementarea poker-ului pe Internet, prezice un efort major de jucatori adversari al jocuri de noroc online sa-I blocheze in Congres.

Pana in prezent, trei state permit jocurile de noroc pe Internet: New Jersey, Nevada si Delaware. Raportul care aduce propuneri pentru pariuri noi sau extinse pe Internet, ar putea fi luate in considerare in California, Colorado, Hawaii, Illinois, Iowa, Louisiana, Massachusetts, Mississippi, New Jersey si Pennsylvania.

“In 2013, 10 state considerate de lege care ar legaliza jocurile de noroc online de tip cazinou, care au facut istorie”, a declarat Chris Krafcik, director de cercetare al grupului. “In acest an se prevede a fi cel putin la fel de ocupat”.

In California, una dintre cele mai mari piete potentiale, triburi de indieni încearca sa cada de acord cu privire la modul de a legaliza poker-ul pe Internet. Liderii tribali din doua coalitii s-au intalnit luna trecuta si au spus ca au facut progrese, dar inca mai au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la un acord. Raportul a pronuntat un proiect de lege care probabil sa fie puse in fața unui termen limita 31 august.

Un proiect de lege din Mississippi, care ar avea jocurile de noroc pe Internet legalizate s-a incheiat marti, cand legislativul de stat nu a reusit sa actioneze in favoarea sa.

Respectarea, de asemenea, a jocurilor de noroc, arata in Nevada ca poate lua in considerare extinderea jocurilor de noroc online, care este in prezent limitata la poker.

Delaware spune ca, unde jocurile de noroc de pe Internet sunt oprite la un start lent, va cauta acorduri transfrontaliere cu alte state pentru a extinde la un numar cat mai mare de pariuri, o tactica pe care cei din New Jersey o au si ei in vedere. Un proiect de lege in asteptarea considerarii din legislativul din New Jersey ar crea o noua clasa de acordare a licentelor pentru a permite pariurilor interstatale si straine pentru a fi luate de catre cazinoul Atlantic City.