Novomatic la cazino

Novomatic Group (Novoline sau Novostar) este o companie internațională de jocuri de noroc și unul dintre cele mai puternice nume de pe piața de profil, având o cifră de afaceri de 2.5 miliarde de euro în anul 2017. Jocurile Novomatic sunt prezente și apreciate în peste 40 țări, inclusiv România.

Dacă ești fan al sloturilor clasice, e imposibil să nu fi auzit de compania Novomatic măcar o dată până acum. Ei sunt creatorii celebrelor jocuri Sizzling Hot, Book of Ra și Lucky Lady’s Charm.

Compania Novomatic a revoluționat experiența unor cazinouri online cu peste 260 000 aparate și peste 300 sloturi video, clasice, dar și multiplayer.

Alegeți un cazinou cu jocuri novomatic

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Cazinouri Novomatic

Oferta de jocuri Novomatic poate fi încercată la un număr impresionant de cazinouri online internaționale, de  până la Casumo sau Viks Casino. Pentru că Novomatic Group aleg să facă parteneriate doar cu cazinouri de încredere, licențiate, putem beneficia de un grad mai mic de risc atunci când alegem cazinouri Novomatic.

Pe piața românească, cel mai important furnizor de jocuri Novomatic, dar și partener este Admiral, prin intermediul căruia compania își oferă direct serviciile către jucătorii români. Aici găsim peste 120 jocuri, de la sloturi clasice la jocuri de masă și cele mai atractive jackpot-uri (de ordinul milioanelor la unele sloturi).

Alte cazinouri de top din România unde putem încerca sloturile Novomatic gratuit sau pe bani reali sunt Vlad Cazino, NetBet sau Unibet.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Cum funcționează software-ul Novomatic?

Putem avea încredere în soft-ul companiei și în modul în care funcționează sloturile? Având în vedere faptul că Novomatic este un furnizor de top pe piața jocurilor de noroc, gradul de risc este ceva mai mic – Novomatic este recunoscută drept o companie strictă în ceea ce privește aspecte ca siguranța jucătorilor și corectitudinea procedurilor de joc.

Mai mult, ea este atestată de cele mai mari instituții din domeniul jocurilor de cazino și deține un certificat eCogra. Astfel, pasionații au siguranța că dacă aleg oricare dintre sloturile sau jocurile de masă Novomatic, acestea sunt revizuite periodic pentru a evita și preveni erorile de soft sau riscurile de fraudă. Fiind o companie cu o cifră de afaceri impresionantă, softurile sale vin și cu cele mai noi tehnologii de criptare pentru o siguranță și mai mare a jucătorilor.

Nu în ultimul rând, toate sloturile Novomatic folosesc tehnologia RNG („random name generator”), un software matematic menit să asigure caracterul aleatoriu al simbolurilor și numerelor de pe role. Tehnologia RNG este revizuită constant de autoritățile de testare certificate pentru a asigura un joc corect atât pentru clienți, cât și pentru cazino și un RTP mare al sloturilor Novomatic (în medie peste 94%).

Novomatic

Sloturi online marca Novomatic

Novomatic este alegerea perfectă pentru cei care se află în căutarea unor jocuri ca la aparate. Acesta este și punctul forte al companiei și motivul principal pentru care și-a câștigat prestigiul pe piața de profil. Sloturile Novomatic se diferențiază prin grafică performantă, culori, efecte de sunet și, bineînțeles, RTP mare (return-to-player) dat de jackpot-uri atractive și diversitatea simbolurilor (wild sau scatter).

Printre cele mai populare sloturi online Novomatic se numără și titluri ca:

 • Book of Ra Deluxe (RTP – 95.1%)
 • Lucky Lady’s Charm (RTP – 95,13%)
 • Sizzling Hot Deluxe (RTP – 95,65%)
 • Dolphin’s Pearl (RTP – 95.13%)
 • Lord Of The Ocean (RTP – 95.1%)
 • Ultra Hot Deluxe (RTP – 95.17%)
 • Shooting Stars (RTP – 96.1%)

Care este cel mai mare cazino Novomatic din România?

Dacă vrei să experimentezi adrenalina sloturilor Novomatic, află că poți găsi cea mai completă selecție a acestora pe platforma Admiral – peste 110 sloturi. Aici poți încerca și sloturile denumite pentru cel mai mare jackpot (de ordinul milioanelor de lei) – King’s Treasure (4 mil. RON), respectiv Ring of Fortune (1 mil. RON).

Platforma Admiral reunește cele mai bine cotate jocuri de către pasionații români și este împărțită în două categorii – sloturi, respectiv cazino (jocuri de masă – 5 tipuri de ruletă, respectiv 3 tipuri de Blackjack)

Cel mai mare avantaj al platformei Admiral este faptul că jucătorii pot încerca atât gratuit sloturile preferate, cât și pe bani reali, de pe desktop sau de pe mobil, utilizând aplicația Admiral.

Mai mult, jucătorii noi pot intra în posesia unui bonus de bunt venit atractiv de 1000 RON dacă își fac un cont și aleg sloturile Novomatic de la Admiral.

Pentru că mizele sunt variabile iar diversitatea și calitatea graficii caracterizează toate creațiile Novomatic, sloturile companiei sunt o alegere inspirată atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei cu experiență.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum