Rotiri gratuite

Sloturile video se numeră printre cele mai populare jocuri de noroc specifice cazinourilor online. Cunoscute și sub numele de păcănele online, sloturile reprezintă principale alegere în materie de jocuri a milioane de jucători din lumea întreagă.

Alegerile noastre de bonusuri cu rotiri gratuite

Rotiri gratuite fără depozit 2019

Ele reprezintă cea mai mare parte din colecțiile de jocuri a oricărui cazinou online din România sau dinafară. Rotiri gratuite reprezintă o caracteristică a sloturilor video în general de care jucătorii pot profita în cadrul oricărui joc dacă realizează o anumită combinație de simboluri. Pentru orice pasionat de sloturi online pe bani reali, rotirile gratuite reprezintă principala sa țintă deoarece îi oferă posibilitatea de a juca un anumit număr de runde complet gratuit.

Majoritatea jocurilor de noroc ce sunt lansate de producătorii internaționali din domeniu gambling sunt sloturile video cu 3 sau 5 tamburi. Ele sunt create sub diferite tematici actuale sau complet întâmplătoare. În  continuare veți putea afla totul despre rotirile gratuite și bonusurile în rotiri gratuite.

Ce sunt rotirile gratuite?

Rotirile gratuite reprezintă oportunități specifice sloturilor video online prin care jucătorii au ocazia de a juca un anumit număr de runde de joc complet gratuit. Câștigarea acestora se realizează în cadrul jocului într-o singură rundă. Pentru a le putea câștiga trebuie să aveți norocul de a obține 3, în cazul sloturile cu 3 tamburi, sau 5 simboluri, în cazul sloturilor cu 5 tamburi, pe ecranul slotului. Dacă obțineți o astfel de combinație, pe ecran va fi afișat un mesaj de felicitări indicând numărul de rotiri gratuite câștigate

. În cadrul acestor runde gratuite, miza va fi folosită va fi cea din runda în care ați câștigat rotirile gratuite. De-a lungul respectivelor runde, balanța dumneavoastră nu va scădea. La finalul rundelor veți primi întreg câștigul rezultat în urma rundelor gratuite. Ulterior, va începe o nouă rundă normală în care puteți seta miza de joc.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Strategii pentru începători

Odată ce v-ați ales un slot video pe platforma unui site puteți începe jocul propriu-zis. Însă, veți avea nevoie de sfaturile următoare pentru a vă asigura cu nu faceți greșelile tipice începătorilor. Respectarea acestor nu doar că va feri să faceți decizii greșite, însă vă vor crește semnificativ șansele de câștig pe termen lung. Pentru început trebuie să exersați cât mai mult jucând la sloturile demo disponibile gratuit. Aici puteți învața regulile jocului și testa noi strategii. Este important să vă asigurați că slotul ales aparține unui cazinou online cu licență ONJN activă.

Din punct de vedere al fondului de joc, trebuie să vă fixați un buget inițial pe care nu trebuie să îl depășiți. Rămâneți în permanență fideli strategiei inițiale. Feriți-vă de sloturile cu Jackpoturi uriașe deoarece câștigarea acestora este foarte grea și necesită adesea investiții serioase. Învățați când să luați o pauză pentru elimina riscul dependenței și a deciziilor nepotrivite.

Cazinoul nostru de top al lunii

Baumbet Casino este unul dintre noile cazinouri online românești. Aici aveți ocazia de a beneficia de un bonus de bun venit de până la 500 RON și multe alte oferte promoționale. Colecția de jocuri este destul de variată, cea mai mare parte dintre jocuri provenind de la producătorul NetEnt.

Bonusuri cu rotiri gratuite

Bonusurile cu rotiri gratuite sunt unele dintre cele mai importante bonusuri specifice cazinourilor online. Ele sunt oferite cel mai adesea de producătorii sloturilor respective cu ocazia lansării acestora sau pur și simplu pentru a le spori popularitatea în rândul jucătorilor online. Dacă sunteți un jucător pasionat de păcănele online pe bani reali, atunci bonusurile cu runde gratuite pot fi cel mai bun bonus pentru dumneavoastră. Ca orice alt bonus, acest bonus prezintă anumite cerințe de pariere.

Mai exact, câștigurile pe care le veți obține din jocul efectiv la sloturile din platforma cazinoului vor trebui rulate de un anumit număr de ori pentru a putea fi retrase ulterior în depozitul personal. Majoritatea cazinourilor online oferă periodic astfel de bonusuri în cadrul promoțiilor sau drept premii la diverse turnee. Rotirile gratuite pe care le câștigați sunt valabile doar la anumite sloturi video de pe platformă.

Alege sloturile noastre de top

Numărul de sloturi video este în continuare în creștere, deși numărul acestora este deja destul de mare. Astfel, un jucător obișnuit care caută să joace doar la cele mai bune sloturi video actuale, va avea destul de mult de lucru. Rolul nostru este de a vă ajuta să găsiți cele mai bune sloturi video online fără să depuneați prea mult efort. Pentru început trebuie să vă asigurați că sloturile pe care le căutați se află în colecțiile cazinourilor online cu licență activă din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc din România.

Un slot video de top este realizat de un producător de top, de aceea vă sugerăm să vă îndreptați atenția în special către următorii producători renumiți în domeniul gamblingului: Microgramming, Novomatic, NetEnt, Play’n GO și Playtech. Alegerea unui slot video din gama producătorilor menționați anterior vă va asigura un joc modern, distractiv, care nu vă va trezi suspiciuni din punct de vedere al corectitudinii.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Tipuri de sloturi

În prezent vă puteți bucura de mai multe tipuri de sloturi video online, însă dacă ar fi să le grupăm cât mai general, am avea două mari categorii: sloturi video cu 3 role și sloturi video cu 5 role. Pentru fiecare dintre acestea există o serie de sloturi derivate.

Sloturile cu 3 tamburi

Sloturile cu 3 tamburi sau cu 3 role sunt reprezentantele acestui tip de joc deoarece sunt primele tipuri de sloturi video apărute în mediul online. Se consideră acestea sunt potrivite pentru orice jucător online deoarece sunt foarte ușor de jucat. Din punct de vedere al modului de joc se aseamănă cu toate celelalte sloturi video. Odată intrat în jocul, trebuie să fixați miza și să apăsați butonul de Start sau de Spin. De îndată rolele sloului se vor roti succesiv, iar final vor fi afișate o serie de simboluri pe ecranul slotului. Combinațiile rezultate vor activa premiile corespunzătoare în funcție de miza realizată la începutul rundei. Sloturile cu 3 tamburi pe bani reali nu dețin caracteristici speciale deoarece sunt considerate de domeniul trecutului. Cu toate acestea, numeroși jucători din lumea întreagă le preferă pe acestea în detrimentul celor cu 5 tamburi.

Sloturile cu 5 tamburi

Sloturile cu 5 tamburi sau 5 role sunt considerate drept sloturile viitorului, de aceea majoritatea sloturilor video lansate de producători constau în sloturi cu 5 role. Avantajele sunt evidente. Fiecare slot lansate are o tematică aparte, ce uneori ține de evenimentele actuale, precum lansări de filme. Efectele speciale vizuale și sonore sunt de neegalat, acestea având capacitatea de a capta atenția jucătorului în totalitate, generându-i impresia că se află în interiorul jocului. De asemenea, sloturile cu 5 tamburi prezintă diverse caracteristici speciale, precum simboluri Wild și Scatter, rotiri gratuite, mini-games și altele. Majoritatea sloturilor din această categorie au 27 de linii de plată selectabile înainte de începerea jocului. Modalitatea de joc este similară celor cu 3 role, iar regulile de joc sunt aceleași.

Rezumat

Acestea fiind spuse, rotirile gratuite reprezintă visul oricărui pasionat de sloturi sau păcănele online deoarece îi oferă posibilitatea a câștiga bani complet gratuit. Desigur, pentru a putea avea această șansă, norocul trebuie să fie de partea dumneavoastră.Dacă sunteți un căutarea unui bonus de cazinou, vă sugerăm să căutați un bonus care oferă drept cadou o serie de rotiri gratuite la cele mai populare sloturi ale momentului.

Indiferent, dacă vreți să câștigați o sumă mică sau mare de bani, rotirile gratuite sunt modalități excelente pentru a începe. V-am pregătit pe site-ul nostru o listă cu cazinourile online care oferă astfel de bonusuri în rotiri gratuite. Multe promoții oferă drept bonus rotirile gratuite pe lângă premiul principal. De asemenea, majoritatea turneelor oferă drept premiu runde gratuite la diverse sloturi video. Nu pierdeți timpul și profitați acum de ele. Vă dorim mult noroc!

Jocuri populare de cazino