Ce este Bitcoin?

bitcoin-cazinouriBitcoin este un sistem de plata online si o moneda digitala, adesea menționată ca cryptocurrency. Acesta funcționează prin intermediul unui software, care este stocat pe computerul proprietarului și ii permite să plătească pentru bunuri și servicii la nivel mondial. Softwareul este în întregime open-source, nu este deținut de către o singură entitate, și este disponibil spre utilizare pentru toata lumea.

Bitcoins pot fi schimbati cu moneda locala și viceversa la bursele Bitcoin. Aveti posibilitatea chiar de a câștiga Bitcoins printr-un proces numit mining care implică utilizarea propriul computer pentru a efectua anumite calcule, în scopul de a genera noi Bitcoins. Această opțiune a devenit prea scump computational pentru cele mai multe personae in zilele noastre, astfel încât opțiunea mai simplă este aceea de a cumpara bitcoin cu proprii bani.

Una dintre atracțiile acestei modalitati de plata este reprezentata de taxele de tranzacție destul de scăzute în comparație cu cărțile de credit, sau sistemele de plată, cum ar fi PayPal. Bitcoins pot fi cheltuiti direct de pe un calculator, tableta sau smartphone, iar sistemul utilizează cele mai înalte niveluri de securitate pentru a asigura siguranța utilizatorilor.

Bitcoins pot fi transferati între utilizatorii prin intermediul adreselor Bitcoin, care sunt o serie de numere și litere care variaza de la 27 la 34 de caractere. În aproape toate cazurile, tranzacțiile sunt procesate în mod gratuit.

Unul dintre aspectele cele mai costisitoare rulate la un cazinou online sau orice site de jocuri de noroc, este de procesare a plăților. De fiecare dată când un jucător depoziteaza folosind un card de credit sau debit, cont bancar, sau prin e-walet, cum ar fi Neteller, Skrill, sau PayPal, există o taxă pentru aceste servicii.

Pentru cei din piețele nereglementate, cum ar fi Statele Unite ale Americii, clienții sunt adesea impovarati cu taxele de retragere care ii pot costa 10 la sută din câștigurile acestora.

Aceasta este unul dintre motivele pentru care Bitcoins sunt atât de atractivi pentru operatorii de jocuri de noroc on-line. Depozitele și retragerile sunt gratuite, eliminând în mod eficient costurile de prelucrare de plată. Acest lucru permite site-urilor să aibă mai mulți bani pentru bonusuri de depozit și alte promoții, dar cel mai important, le permite să ofere cele mai bune plățile din lume pentru jucători de cazino online.

Un alt aspect al Bitcoin, care este atât de important este descentralizarea și lipsa de legături cu orice guvern sau bancă. Fondurile nu pot fi sechestrate sau înghețate în același mod în care acestea ar putea, dacă ar apartine unei banci si ar fi tranzactionate ca moneda normala.
Bitcoin permite jucătorilor controlul asupra banilor și libertatea de alegere sa faca ceea ce doresc cu bani lor.

BONUS: 100% până la 100RON
Joacă acum

Tipuri de Cazinouri Bitcoin

Cu toate ca am mentionat ca majoritatea au adoptat Bitcoins într-un fel, acesta este totuși mult mai puțin utilizat pe scară largă în comparație cu monedele tradiționale atunci când vine vorba piețele de cazinou online. Cazinouri online, care folosesc exclusiv BTC sunt alegerea cea mai comună pentru jucători, atunci când opteaza pentru Bitcoin Cazino online. Cu toate acestea, mai multe cazinouri care folosesc moneda traditionala încep acum să adopte Bitcoin pentru depozit și / sau pentru retragere.

Jocuri Bitcoin Casino

De la an la an, există mai multe și mai multe opțiuni pentru jucători de cazino BTC. Cazinourile Bitcoin oferă aceleași jocuri ca si cazinourile online tradiționale, cu exceptie, ca ofera cote mult mai bune și depozite sau retrageri libere. Cazinourile Bitcoin sunt pe piata doar de cativa ani, dar au depășit deja operatori tradiționali într-o serie de domenii.

Sloturi

Cele mai bune cazinouri Bitcoin ofera zeci de sloturi, cu o serie de opțiuni pentru jucători, inclusiv jackpot-uri progresive. Cu toate acestea, ceea ce ar trebui să poarte jucători de slot catre Cazinourile Bitcoin sunt procentele de plată.

Marea majoritate a slot-urilor Bitcoin oferă procentaje de plată mai mari decât cale care folosesc moneda traditionala. Unele site-uri oferă plăți de pana la 99% pe unele dintre sloturile lor.

Blackjack

Blackjack, al doilea cel mai popular joc dupa sloturi, de asemenea, este bine reprezentat pe piața Cazinourilor Bitcoin.

Ruleta

Unul dintre cele mai simple jocuri de înțeles, ruleta este cel mai jucat joc de masă dupa blackjack. Cazinourile BTC oferă mai multe variante ale jocului, inclusiv ruleta americana si europeana. Ca si precedentele ofera cote mai bune comparative cu moneda traditionala.

Cazino Live Dealer

Cazinourile care ofera live dealer au explodat în popularitate în ultimii ani. Tendința a făcut, de asemenea strada si pentru Cazinourile Bitcoin. Jocuri precum blackjack, ruletă, baccarat sunt disponibile in variant live dealer si la cazinouri Bitcoin.

Alte jocuri

Jocurile mentionate mai sus sunt cele mai populare alegeri pentru jucători, de Cazino Bitcoin dar acestea nu se opresc aici. Aceste cazinouri oferă sortimente complete de jocuri de noroc, inclusiv video poker, craps, precum și o listă lungă de alte jocuri.

Pentru a va ajuta să alegeți un Cazinou online la care sa jucati si care foloseste Bitcoins, asigurați-vă ca acel Cazinou Bitcoin ofera cat mai multe dintre următoarele cerinte dupa care puteti juca cu maxima incredere:

  • Licenta
  • Software
  • Reputatie
  • Responsabilitate
  • Explicatia detaliata a monedei si functionalitatea Bitcoin

In final trebuie precizat ca in Romania nici un Cazinou licentiate nu a adoptat inca, ca moneda de joc Bitcoin.

In schimb toate Cazinourile licentiate din tara noastra ofera ca metode de depunere sau retragere Visa, MasterCard, PaySafeCard, PayPal, Skrill si majoritatea metodelor de plata care folosesc moneda traditiona.