Zynga lanseaza Poker pe Bani Reali pe Facebook

zynga-poker

Zynga a lansat in cele din urma jocuri de poker pe bani reali pentru platforma de socializare Facebook, dar din cate se pare, aceasta masura vine putin prea tarziu in incercarea disperata de a salva renumita companie de jocuri.

Zynga a fost pe val in industria jocurilor online, odata cu aparitia jocurilor create special pentru Facebook, cum ar fi CityVille sau Farmville, insa compania s-a miscat destul de greoi in incercarea de a evita inconfortanta resimtita de utilizatori, cauzata in special de nenumaratele cereri de ajutor din partea prietenilor din lista in cladirea cotetelor pentru pui.

Zynga Poker a fost unul dintre titlurile originale ale companiei si unul dintre putinele care au trecut testul timpului, iar in cele din urma este cel care face saltul la domeniul jocurilor de noroc online, dar intr-un mod limitat. Spre exemplu, utilizatorii Facebook din Marea Britanie pot juca acum Zynga Plus Poker pe Facebook pe bani reali, marcand astfel o premiera in lumea Facebook-ului cand fanii Zynga Poker pot lupta pentru altceva decat chips-uri de joc si puncte virtuale. Zynga Poker atrage in mod regulat milioane de jucatori din intreaga lume, dar momentan doar rezidentii din Marea Britanie pot juca pe bani reali.

BONUS: 100% până la 100RON
Joacă acum

Zynga a promis investitorilor ca introducerea jocurilor de noroc pe bani reali ar fi asul din maneca atunci cand rezultatele ar arata ca jucatorii incep sa renunte treptat la jocul de masa, insa ultimele trimestre au aratat exact contrariul – firma nu a reusit sa respecte aceste promisiuni, iar declinul pare acum destul de iminent.

Compania a sperat sa poata oferi in cele din urma sloturi pe bani reali si poker jucatorilor din Statele Unite, insa obținerea aprobarii in Nevada si New Jersey (doua din cele trei state care permit in prezent jocurile de noroc online pentru rezidentii sai) s-a dovedit a fi mai dificila decat s-ar fi asteptat cei de la conducere. Zynga a negociat cu compania abandonarea acestor planuri la sfarsitul anului 2013, insa momentan nu este nimic oficial in acest sens.