Tome of Madness slot

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Linii: 9
 • Joc Bonus: no
 • Free Spins: Da
 • Software: PLAY’NGO


Seria de sloturi cu Rich Wilde marca Play&Go continuă cu Tome of Madness. Dacă ești pasionat de casino online, imposibil să nu fi jucat și alte titluri care îl au în prim plan pe vestitul explorator (Aztec Idols, Book of Dead etc.). 

Lansat pe 27.06.2019, Tome of Madness urmărește peripețiile aceluiași Rich Wilde. De data aceasta nu îl regăsim într-un cadru istoric, ci într-un univers de fantezie, mai precis cadrul fictiv Cthulhu Mythos, creat de autorul american H.P Lovecraft. Cu o structură de 5 role și 5 rânduri și o tematică de aventură, slotul este extrem de volatil, generând câștiguri pe măsură, promițând să fie un hit mai ales pentru jucătorii la risc.

Plățile în cascadă, simbolurile, rundele bonus și efectele speciale nu lipsesc nici ele din această creație Play&Go. Slotul este optimizat și pentru mobil și tablete, atât în varianta demo, cât și pe bani reali. Dacă vrei să încerci câteva runde, câteva cazinouri online din România care îl au în oferta lor sunt Unibet și Vlad Cazino.

Cum se joacă? 

Spre deosebire de alte sloturi, la Tome of Madness nu ai linii de plată pe care trebuie să le activezi manual, însă ai opțiunea de a selecta suma totală pariată în fiecare rundă. Mizele disponibile încep de la 0.10 $ până la 100 $ (sau echivalentul în alte monede). Odată ce le-ai selectat, ai acces la întreg jocul, indiferent ce pariu ai ales. La acest video slot, plățile au loc în cascadă iar câștigurile sunt susținute de multiplicatori, simboluri speciale (Eye Mark, Portals etc.), dar și rotiri gratuite.

Atunci când anumite simboluri de același tip apar unele lângă altele în număr de 4 pe orizontală sau verticală, ele generează o combinație câștigătoare (cluster pays). De aici, simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate de pe role, fiind înlocuite de un nou set de pictograme (cascading reels).

Din punct de vedere al ritmului de joc, Tome of Madness are un gameplay alert, completat de grafică performantă, animații și efecte de sunet care redau atmosfera de fantezie.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Slotul abundă de simboluri speciale wild, sticky wild, dar și alte pictograme norocoase menite să crească potențialul de câștig. Mai mult, el oferă destul de des șansa unor câștiguri consecutive la fiecare rotire, odată ce simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate de pe role și înlocuite de altele. Iată câteva dintre cele mai importante:

 • Rich Wilde – eroul slotului, este simbolul wild. Când apare, oferă un multiplicator de 2x
 • Necronomicon – simbol wild standard
 • Eye Mark – este numele unei locații speciale din joc. Dacă o accesezi, ai parte de două simboluri wild extra adăugate pe role
 • Book of Madness – simbol wild standard
 • Creatura hibrid extraterestru/caracatiță – apare doar în runda bonus, este un simbol Mega Wild
 • Pietre prețioase verzi, albastre, roșii sau purpurii – nestemate cu valoare mică
 • Cranii cu Cthulhu, inele, pumnale și pandantive cu caracatiță – obiecte/simboluri cu valoare medie. Dintre acestea, ultimul este cel mai valoros, oferind de 100ori valoarea mizei dacă este prezent într-un cluster de 10 simboluri

Caracteristici speciale 

În Tome of Madness, scopul jucătorului este de a încărca portalul prezent pe ecran prin declanșarea combinațiilor câștigătoare. În funcție de norocul tău, portalul se va reseta la zero sau te va răsplăti cu acces la și mai multe caracteristici speciale. Câteva exemple:

 • 7 simboluri colectate îți aduc două simboluri wild extra adăugate pe role
 • 14 simboluri declanșează efectul special Abyss Portal Effect – primești și mai multe wild-uri
 • 27 simboluri declanșează Void Portal Effect
 • 42 simboluri colectate răsplătesc playerul cu rotiri gratuite

Jackpot-uri 

Pentru că este un slot extrem de volatil, jackpot-ul său de top poate ajunge până la de 2000x valoarea mizei, adică 200 000 $ câștig maxim per rundă. RTP-ul său este de 96.59% însă, ține minte, acesta este un procentaj orientativ, estimativ. Unele cazinouri pot alege să seteze un RTP mai mic, așa că îți recomandăm să verifici înainte să începi să joci.

Rotiri gratuite 

Umplerea ecranului, respectiv a portalului cu 42 simboluri declanșează funcția Other World Free Round, adică răsplăște jucătorul cu rotiri gratuite. El are acces la o rundă extra unde portalul va declanșa aleatoriu efecte speciale (Abyss Portal Effect – jocul îndepărtează o rolă sau o coloană întreagă, Void Portal Effect – alege la întâmplare un simbol de bază și îl dă jos de pe rolă).

Pot juca și de pe mobil? 

Tome of Madness este disponibil de pe orice dispozitiv, desktop sau mobil (Android și iOs), dar și de pe tablete. El utilizează tehnologiile JS și HTML5, deci nu vor exista probleme de compatibilitate în funcție de dispozitiv. Îl poți descărca sau poți juca direct din browser. Dacă ești începător, este disponibilă și o variantă demo. Dacă ești gata să câștigi, poți juca direct pe bani reali la marile cazinouri, fie internaționale, fie românești. 

Concluzii 

Asemeni slotului Reactoonz, Tome of Madness ne încântă cu același mod de joc alert și o construcție interesantă în care jucătorul este provocat să nimerească un număr cât mai mare de combinații câștigătoare consecutive pentru a avea parte de funcții extra și bonusuri speciale. Un slot volatil, dar profitabil, Tome of Madness de la Play&Go merită câteva runde de acomodare dacă îți plac sloturile de aventură cu Rich Wilde, în general. Dacă ai și un buget generos și nu te temi de riscuri, ai șanse mari să-ți completezi câștigurile.