The Great Chicken Escape sloturi

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Linii: 20
 • Joc Bonus: no
 • Free Spins: Da

The Great Chicken Escape este un slot online cu 5 role și 20 linii de plată creat de cei de la Pragmatic Play care se desfășoară…ai ghicit bine, la o fermă de pui. Lansat pe 29 august 2019, slotul oferă 3 funcții declanșate aleatoriu și 5 jocuri bonus.

Inspirat din comedia animată Chicken Run, lansată în anul 2000, The Great Chicken Escape ne prezintă aceeași premiză – un grup de găini vor să scape de la fermă și trebuie asistate de jucător. Întreaga aventură vine la pachet cu nelipsitele wild-uri și simboluri care se transformă, atât în jocul de bază, cât și aleatoriu, pe durata oricărei rotiri.

Vrei să-l încerci? Îl găsești pe Winmasters, dar și pe Netbet Cazino.

Cum se joacă? 

Deschizi fereastra slotului, selectezi mizele dorite și declanșezi învârtirea rolelor, astfel:

 • Butoanele + și – – setezi valoarea pariului și a creditelor
 • Spin – declanșează rotirile
 • Autoplay – lași jocul să ruleze singur pentru un anumit număr de runde

Slotul este disponibil și optimizat pe toate device-urile. Mizele încep de la 20 cenți și ajung până la 100 € per rotire. Scopul jucătorului este de a elibera găinile de la fermă astfel că elementele importante de pe role sunt chiar simbolurile-găină, alături de cele generice (cărțile de joc), redate în stil comic book. 

Un câștig este declanșat atunci când 2-5 simboluri de același tip apar pe o linie de plată și acordat doar de la stânga la dreapta.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

 • Simboluri cu valoare scăzută – cărțile de joc J, Q, K și A – plătesc între de 5x și 4x valoarea mizei pentru combinațiile de 5 pe o linie de plată
 • Cei 4 pui – dintre aceștia, puiul sergent este cel mai lucrativ simbol (pentru combinațiile de 3, 4 sau 5 ești răsplătit cu de 1, 5 sau 15 ori valoarea mizei). 
 • Logo-ul The Great Chicken Escape
 • Puiul cu beretă roșie – simbol wild, le înlocuiește pe toate celelalte cu excepția simbolului bonus. Este cel mai valoros icon, te răsplătește cu de 25x valoarea mizei în combinațiile de 5 pe o linie de plată

Caracteristici speciale 

Numite și „modifiers”, sunt în număr de 3 în jocul de bază și declanșate aleatoriu: 

 • Chicken Run Wilds – între 2 și 4 role se transformă aleatoriu în simboluri wild atunci când puiul sergent încearcă să urce pe ziduri pentru a evada
 • Care Package – o cutie de lemn cade pe puiul sergent iar, atunci când se deschide, rolele se umplu de simboluri ouă de aur. La finalul rotirii, acestea sunt transformate în simboluri aleatorii (exceptând simbolurile wild și bonus)
 • Guard Dog Wilds – se declanșează în momentul în care câinele de pază este doborât. Între 4 și 9 simboluri wild Guard Dog sunt adăugate în diverse poziții pe ecran

Funcții bonus 

Funcțiile bonus sunt declanșate dacă nimerești 3 sau 4 simboluri scatter pe role – ești răsplătit fie cu un bonus, fie ți se oferă opțiunea Gamble, adică poți risca pentru a obține mai multe câștiguri, astfel:

 • Secret Tunnel Bonus – ți se prezintă 3 cufere pe ecran și trebuie să alegi unul. Vei fi răsplătit fie cu un premiu cash, fie cu funcția Mystery Tunnel, fie cu opțiunea de a colecta câștigurile, ceea ce anulează bonusul. Dacă alegi varianta Mystery Tunnel, ți se vor prezenta 4 culoare posibile pe care le poți urma, fiecare corespunzând unei noi funcții bonus, astfel:
 • Poultry in Motion – poți câștiga un total de 22 puncte în acest joc bonus. Trebuie să alegi 1 din cele 5 ouă de aur prezentate pe ecran și vei fi răsplătit cu un anumit număr de pași sau ți se va oferi opțiunea de a colecta câștigurile accumulate. Scopul în această rundă este să avansezi, adică să parcurgi cât mai mulți pași până la final
 • Get Clucky Free Spins – ți se oferă 10 rotiri gratuite pe durata cărora fiecare simbol wild care apare vine însoțit de un multiplicator de 1x
 • To the Other Side Free Spins – primești 9 rotiri gratuite, pe durata cărora toate simbolurile wild de pe role sunt colectate. Mai apoi, pe durata ultimei rotiri (cea de-a 10 a), ele sunt redistribuite în poziții aleatorii 
 • The Great Escape Big Money Bonus – ți se prezintă o înșiruire de 12 butoaie, fiecare dintre ele conținând un premiu cash (ele se plasează între de 10x valoarea mizei și de 500x valoarea mizei, în funcție de norocul tău). De aici, va trebui să alegi un ou norocos – acesta îți va oferi fie o re-rotire, fie un buton Collect pentru a revendica premiile. 

Jackpot-uri 

Jackpot-ul maxim este de 5000x valoarea mizei. Slotul este unul volatil din construcție, având un RTP predefinit de 96.5%.

Pot juca și de pe mobil? 

Da. Slotul este optimizat pentru toate platformele. Fie că ai un desktop, iPhone, iPad sau dispozitiv Android, nu trebuie să descarci niciun soft iar jocul se va comporta la fel, indiferent de mărimea ecranului. Dacă nu vrei să riști nimic, poți încerca și varianta demo (primești 500 credite gratis) înainte să treci la jocul pe bani reali.

Concluzii

The Chicken Escape este un slot distractiv, cu un grad ridicat de volatilitate și bogat în funcții bonus – cu un total de 8 astfel de trăsături, este alegerea perfectă pentru cei care vor să aibă parte de o experiență de gaming antrenantă și care nu se tem de risc. Multiplicatorul maxim de 10x, poate da naștere unor câștiguri impresionante. Așadar, dacă accepți provocarea și ești gata să eliberezi găinile de la fermă, nu vei rămâne cu buzunarele goale!