Starburst Slot

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 1
 • Scatter: Da
 • Linii: 1
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: novomatic

Starburst este un slot clasic și îndrăgit deopotrivă de playerii internaționali și de jucătorii români la cazinouri online. Creat de Netent, Starburst este în prezent unul dintre cele mai populare jocuri din portofoliul companiei.

Starburst este un slot video cu 10 lini de plată, grafică simplă dar, în același timp atractivă și dinamică datorită culorilor aprinse ale bijuteriilor, ceea ce le oferă tuturor jucătorilor un plus de energie și vitalitate când își încearcă norocul. Starburst este unul dintre cele mai iubite sloturi video mai ales pentru că șansele de câștig sunt foarte mari.

Câteva cazinouri online din România unde poți încerca Starburst gratuit sau pe bani reali sunt Unibet, Fortuna, 888, Vlad Cazino sau NetBet.

Joacă starburst gratis

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Cum se joacă?

Starburst urmează structura clasică a sloturilor Netent, fiind alcătuit din 5 role. Are 3 rânduri și 10 linii de plată, ceea ce crește substanțial șansele la câștiguri mari. Limita de jos pentru pariere este de 0.1 Euro iar limita de sus este de 100 euro per rotire. Câștigurile maxime pe care le poate însuma un jucător sunt de 50 000 coins.

Pentru a juca, trebuie să-ți alegi numărul de linii de plată, ce mize vrei să pui la bătaie și valoarea monedelor. Poți oricând să-ți schimbi opțiunea folosind butoanele din stânga și din dreapta. Starburst oferă în plus și funcția Autoplay pentru jucătorii care preferă să învârtă rolele automat și să urmărească jocul.

Funcționalități speciale/Bonusuri/Jackpot-uri și rotiri gratuite

 • Simbolul Starburst Wild poate apărea pe oricare dintre rolele 2, 3 și 4. El înlocuiește orice alt simbol din joc și răsplătește jucătorul cu o rotire gratuită
 • Dacă mai apare un simbol Wild pe altă rolă în timpul rundei de rotiri gratuite, jocul mai oferă o rotire gratuită
 • Numărul maxim de rotiri gratuite este de 3 iar sensul de câștig este atât de la stânga la dreapta cât și vice versa
 • Simbolul BAR este un alt simbol la care jucătorii trebuie să fie atenți pentru că, dacă nimerești 5 simboluri BAR pe o linie câștigătoare, vei fi răsplătit valoarea mizei tale inițiale înmulțită de 250 ori
 • Față de alte sloturi, Starburst nu oferă jocuri bonus sau rotiri gratuite după obținerea a trei sau mai multe simboluri scatter, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii jucători care preferă astfel de sloturi, însă Starburst compensează cu simbolurile wild și cu ambele sensuri de plată care pot genera câștiguri spectaculoase

În Starburst, 10 cenți pariați sunt echivalentul a 1 bănuț în joc, iar pariul maxim pe care îl poți câștiga este de 100 euro pe 10 linii. Jocul cuprinde mai multe simboluri speciale (Starburst Wild, simbolul BAR, diamant roșu, violet, verde etc.) și răsplătește pasionații cu rotiri gratuite.

Starburst Wild este simbolul wild al jocului, putând înlocui orice alt simbol. Când apar jokeri pe role, jucătorul este răsplătit cu 5 rotiri gratuite. În plus, ești răsplătit pentru combinațiile câștigătoare pe linie realizate atât de la stânga la dreapta cât și invers, iar plata maximă pe linie este de 5000 monede sau 2500 Euro.

Șansele de câștig cresc, astfel, exponențial în comparație cu alte jocuri similare, ceea ce face ca slotul Starburst să fie unul dintre cele mai apreciate – practic, jucătorii pot câștiga dacă nimeresc 3 sau mai multe simboluri din ambele părți (dreapta sau stânga) dacă acestea sunt consecutive.

Din punct de vedere grafic, jocul păstrează simplitatea dar transmite energie prin culorile aprinse, efectele luminoase și, bineînțeles, coloana sonoră. Atunci când jucătorul nimerește o combinație câștigătoare, jocul afișează textul „Big Win” iar întreg ecranul se umple de culori și lumini, ceea ce te va face cu siguranță să încerci și a doua oară.

Disponibilitatea pe device-uri mobile

Starburst Slot este optimizat pentru mobil și își menține toate funcțiile pe toate device-urile Android dar și pe Iphone. Mai mult, se poate juca fără probleme și de pe tabletă, iar toate graficele și efectele vizuale sunt redate cu aceeași claritate, ceea ce transformă Starburst într-un slot atractiv și pentru cei care vor să se bucure de jocuri ca la aparate în deplasare atunci când nu au acces la varianta desktop.

Concluzie

Starburst este unul dintre cele mai îndrăgite sloturi Netent și a reușit să atragă jucătorii încă de la lansare prin simplitate, dinamism și șansele mari de câștig într-un timp foarte scurt. Payout-ul pentru Starburst este de 96,1%, ceea ce garantează o rată atractivă de câștig pentru toți jucătorii. În plus, pentru că mizele sunt scăzute, Starburst este ideal atât pentru jucătorii cu un buget redus, cât și pentru cei cu experiență

 

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum