Sizzling Hot Deluxe

Rezumat

  • Tip de slot: Slot Video
  • Role: 5
  • Scatter: Da
  • Linii: 9
  • Joc Bonus: Da
  • Free Spins: Da
  • Software: Mirco gaming

Sizzling Hot Deluxe este, de departe, unul dintre cele mai cunoscute jocuri lansate vreodată de Novomatic si are o baza de fani loiali din întreaga lume care se bucura de stilul acestui slot, atât în cazinourile terestre cat și on-line. Ca și în cazul intregii game Novomatic Deluxe, această iterație a Sizzling Hot, ia un slot clasic deja cunoscut si ii imbunatateste grafica si functiile fata de predecesorul sau. În ceea ce privește Sizzling Hot Deluxe, nu s-a pus problema functiilor, preferând să se concentreze pe aspectele jocului care au fost transferate si în versiunea revizuită.

Caracteristica principală a Sizzling Hot Deluxe care îi permite să depășească originalul Sizzling Hot este gama de opțiuni de pariuri și câștiguri jackpot ulterioare cu privire la oferta (și faptul, că poți juca de asemenea, acest slot cu aplicația Sizzling Hot Deluxe acum pe smartphone și tabletă).

Joacă sizzling fierbinte gratuit

Tema Slotului Sizzling Hot Deluxe

ema Sizzling Hot Deluxe este cu siguranta familiara jucatorilor de sloturi din întreaga lume. În timp ce logo-ul jocului este invaluit de flăcări, dând naștere titlului jocului, acțiunea efectivă de joc este o intoarcere la tipurile de jocuri cand Novomatic isi cladea un nume prin utilizarea simbolurilor tradiționale de fructe pentru a descrie victorii. În orice caz, unii pot considera tema jocului prea simpla deoarece tema jocului si fundalul sunt foarte asemanatoare cu mici variatii. Cu toate acestea, alții pot vedea acest lucru ca fiind ideal pentru că există în continuare o serie de puriști ai slot-urilor online, care au jucat înainte ca fiecare slot sa aiba nevoie de bonus sau de o grafică strălucitoare. Indiferent in ce tabara va incadrati, rămâne faptul că, Sizzling Hot Deluxe este creat cu o grafica simpla full HD, ceea ce ofera o experiență vizuală pentru jucătorii cu orice nivel de experiență.

Gameplay și premii

Ceea ce face ca Sizzling Hot Deluxe ideal, atat pentru incepatori cat si pentru cei experimentati este faptul că stabilirea sumelor de pariat și configurațiile jocului sunt extrem de simple, chiar și pentru standardele Novomatic. În adevaratul stil vechi, jucătorii pot selecta un număr maxim de doar cinci linii de câștig pe fiecare rotire. Cu toate acestea, în conformitate cu pariul standard maxim de 100 € asociat cu sloturile Novomatic, fiecare linie poate transporta un pariu de până la 20 €, care este printre cele mai ridicate din gama sa.

Ce înseamnă un astfel de pariu mare pe linie, în termeni reali, este ca cei care opteaza pentru a face uz de aceasta, vor obține rezultate mai bune, atunci când sunt castigatorii unui jackpot. Jucătorii care pariaza 20 € pe o linie au posibilitatea de a castiga pana la 100,000 $ pe o singură rotire. Aceasta este un fel de moștenire rămasa de la versiunea originală terestra, fapt care justifică modul in care Sizzling Hot Deluxe a devenit atat de popular în Las Vegas și alte cazinouri din întreaga lume.

Caracteristici și Bonusuri

Sunt sanse ca mulți dintre cititorii nostri sa fii mers direct la pagina de joc Sizzling Hot Deluxe dupa ce au citit despre această sumă jackpot. Cei care inca sunt cu noi să ia act de caracteristicile suplimentare ale slot-ului Sizzling Hot Deluxe. Singurul simbol remarcabil este Steaua, care în afară de a fi singurul simbol non-fruct, de asemenea, acționează si ca un simbol scatter. Fara o runda bonus despre care sa discutam, steaua pur și simplu premiaza jucătorii ori de câte ori apar trei sau mai multe, indiferent de poziția lor pe rolele de joc. Aceasta ia o parte din sarcina celorlalte simboluri în care sunt necesare trei sau mai multe de-a lungul uneia dintre cele cinci linii de câștig pentru ca jucătorul să câștige un premiu.

Concluzie

Versiunea online a slot-ului Sizzling Hot Deluxe poate fi mult mai profitabila datorita procentului mare de plata pe care il are comparativ cu salile de joc reale. Salile cu jocuri de noroc în mod normal au rate de plata cu putin peste 60%, și uneori, chiar sub 60%. Dacă ați compara cu un cazinou online, nu există nici o îndoială că jocul Sizzling Hot Deluxe online este mult mai profitabil în cazul în care vă sunt asigurate chiar și rate de plata de pana la 96%.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum