Secret Trail Match 3

Rezumat

  • Tip de slot: Slot Video
  • Role: 8
  • Scatter: No
  • Joc Bonus: no
  • Free Spins: No
  • Software: novomatic


Secret Trail Match 3 este un slot lansat de cei de la Novomatic (Greentube) pe 23 aprilie 2019. Cu o structură de 8 role și 7 rânduri, slotul le propune jucătorilor o incursiune într-o lume purpurie, colorată, plină de nestemate care aduc câștiguri pe măsură. Diamantele prețioase, completate de simboluri bonus dau viață experienței de joc iar cadrul simplu, dar nicidecum simplist ne aduce aminte de vechile slot machine-uri clasice dintr-un cazino fizic din Las Vegas.

Pentru că este un clasic, îl poți găsi cu ușurință pe platforma majorității cazinourilor online de top internaționale ca SlotsMillion.com, dar și pe cazinourile partenere Novomatic, cum este Admiral în România.

Cum se joacă? 

În Secret Trail Match 3, întreg ecranul este acoperit de nestemate în diferite culori și forme – diamante, pietre prețioase dar și alte simboluri (clopoțel, bombă etc.). Slotul nu are linii de plată standard – pentru a începe efectiv jocul, trebuie doar să-ți setezi mizele. Pariul minim este de 0.02 € (sau echivalentul în alte monede) iar cel maxim este de 50 €.

Asemănător popularului Candy Crush, Secret Trail Match 3 funcționează după același principiu mecanic – jocul va răsturna 56 simboluri pe ecran. Cele standard sunt nestematele portocalii, albastre, roșii, purpurii și verzi. Ocazional pot apărea simboluri ca bomba cu fitil și alte icon-uri care dau naștere câștigurilor.

Obiectivul jucătorului este de a îndepărta aceste pictograme de pe ecran sau de a le înlocui unele cu altele și de a obține premii  – o combinație câștigătoare este dată de 3 sau mai multe simboluri identice pe același rând. Jocul este completat de 3 simbouri speciale care le oferă playerilor șansa de a îndepărta rânduri, coloane sau blocuri întregi de simboluri într-o singură mișcare.

Un punct slab al acestui titlu este lipsa funcției Gamble care, în alte sloturi poate dubla câștigurile printr-un pariu de tipul „totul sau nimic.”, dacă jucătorul ghicește culoarea unei cărți de joc.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Punctele forte ale slotului sunt cele 3 simboluri speciale menționate mai sus. Iată cum le poți folosi pentru a-ți completa câștigurile:

  • Cross Special – aceste simboluri sunt delimitate de o margine galbenă și sunt create atunci când jucătorii reușesc să îndepărteze de pe role o serie de 4 simboluri identice, fie pe verticală, fie pe orizontală. Dacă în plus reușești să combini un simbol Cross Special cu două sau mai multe simboluri de aceeași culoare, slotul te va răsplăti într-un mod incitant și neașteptat – cu o  explozie pe role, în urma căreia toate pictogramele sunt îndepărtate de pe rând, dar și de pe coloană
  • Bomb Special – apar sub forma unor bombe cu fitil și sunt create atunci când jucătorii reușesc să îndepărteze o succesiune de 5 simboluri identice dispuse sub forma literei L sau T. Odată ce declanșezi un simbol bomb special, el va îndepărta de pe role 12 simboluri alăturate
  • Bell Special – apar ca un clopoțel pe role și sunt create atunci când jucătorii nimeresc o succesiune de 5 simboluri de același tip fie pe orizontală, fie pe verticală. Dacă un bell special este înlocuit de altul, toate simbolurile de aceeași culoare se vor transforma și ele în simboluri bell special, după care vor fi îndepărtate de pe ecran.

Jackpot-uri 

Slotul are un RTP de 95.32%, asemeni majorității jocurilor de păcănele clasice. Gradul de volatilitate este mediu spre mare, iar jackpot-ul maxim care poate fi obținut este de 300ori valoarea mizei, mai precis 30 000 credite.

Pot juca și de pe mobil? 

Slotul utilizează tehnologiile Java Script și HTML5, astfel că poate fi încercat fără probleme de pe orice tip de ecran sau dispozitiv – desktop, tabletă sau mobil. Având o structură relativ simplă, fără funcții complexe, întreaga experiență de joc rămâne intactă și de pe mobil, fie că ai un dispozitiv Android sau iOs. Îl poți încerca și direct din browser în varianta demo sau pe bani reali.

Concluzii 

Secret Trail Match 3 este un slot simplu, însă interesant, combinând elemente specifice filmelor cu Indiana Jones cu un mod de joc asemănător celebrului Candy Crush. Fanii jocurilor de casino online clasice vor îndrăgi cu siguranță acest slot – bijuteriile colorate, efectele vizuale și de sunet explozive și ritmul alert în care se succed simbolurile pe role îl fac numai bun pentru o după amiază distractivă.