Reel Rush

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Tema: null
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: NETENT

Reel Rush este un slot dezvoltat de Net Entertainment (Netent) și lansat în anul 2013, care se remarcă prin structura inovatoare, efectele vizuale și de sunet, completate de o explozie de culori. Este un slot video cu 45, până la 3125 șanse de câștig disponibil pe pagina oficială Netent, dar și în rândul cazinourilor partenere.

Slotul este o îmbinare între clasic și retro, datorită design-ului care aduce aminte de jocurile vechi, însă excelează printr-un software modern, o configurație interesantă a rolelor și o rundă de rotiri gratuite unde câștigurile nu se lasă așteptate.

Reel Rush este disponibil pe desktop și mobil și poate fi încercat atât gratuit, cât și pe bani reali. Câteva dintre cazinourile de top din România care au Reel Rush în oferta lor sunt Unibet Cazino, Netbet și Vlad Cazino.

Cum se joacă?

Reel Rush este un slot video cu 3125 modalități de câștig, 5 role și 3 rânduri, completate de grafică 2D și un design creativ, colorat, care transmite dinamism și poartă jucătorul în realitatea unui cazino vechi, stradal.

Câteva dintre cele mai incitante trăsături sunt prezența wild-urilor, rotirile gratuite și funcția bonus Reel Rush Re-Spins. Funcțiile care îți vor fi alături cel mai frecvent în obținerea câștigurilor sunt rolele acoperite parțial și rotirile gratuite.

Atât nivelul pariului, cât și valoarea monedelor sunt ajustabile la Reel Rush folosind butonul “Nivel” sau “Level”. Jucătorul are la dispoziție 10 niveluri ale pariului și 5 valori diferite ale monedelor, de la 0.01 la 0.20 €.

Miza minimă este de 0.50 Euro sau echivalentul în RON, iar cea maximă ajunge până la aproximativ 450 RON – așadar, vorbim de un slot pentru toate bugetele.

Sunt nelipsite opțiunile „Spin” pentru acționarea rolelor, „Max Bet” pentru setarea valorii maxime a pariului și„AutoPlay” dacă vrei ca rolele să se învârtă automat de un anumit număr de ori.

Un câștig este declanșat atunci când minim 3 simboluri identice apar pe role consecutive de la stânga la dreapta. În ceea ce privește simbolurile regăsite în slot, iată la ce trebuie să fii atent pentru maximizarea câștigurilor:

 • Simbolul Wild este o stea inscripționată cu logo-ul Wild. Ea apare doar pe rolele 2,3,4 și 5, atât în timpul jocului de bază, cât și în timpul modulului Free Spin.
 • 5 simboluri cu valoare mică (dulciuri de culoare violet, verde, galben, portocaliu și roșu). Când apar, ele plătesc între 5 monede (3 simboluri identice) și 50 monede (5 simboluri identice)
 • Simboluri fructe – strugurii, merele, căpșunile etc. plătesc mai bine la Reel Rush – între 10 și 1000 monede în funcție de frecveța cu care apar. Cele mai avantajoase combinații sunt cele de 3 până la 5 astfel de simboluri consecutive pe role

Toate simbolurile de mai sus sunt stilizate, astfel că elementele clasice se împletesc armonios cu cele moderne în acest slot.

Caracteristici speciale

Jocul are 3 caracteristici speciale mari – Wild-urile, funcția bonus Reel Rush Re-spins și modulul Free Spin (rotiri gratuite).

Funcții bonus

Spre deosebire de alte sloturi, Reel Rush are o structură geometrică total diferită, astfel că nu există runde sau caracteristici bonus. Slotul nu excelează la capitolul bonusuri sau mini-jocuri menite să completeze câștigurile, însă compensează prin re-rotirile declanșate frecvent care te țin în priză pe tot parcursul jocului, completate de multiplele modalități de câștig.

Jackpot-uri

Jackpot-ul maxim la Reel Rush este de până la 96 240 € sau echivalentul în alte monede (în bani reali) sau 480 000 monede în joc. Mai mult, o altă veste bună pentru jucători este că avantajul casei este de doar 3%, RTP-ul slotului fiind unul foarte generos de 97%, asemeni altui titlu Netent, Guns N Roses Acesta este unul dintre cele mai generoase procentaje de payout oferite de Netent.

Rotiri gratuite

Modulul Free Spin este activat atunci când jucătorul nimerește o combinație câștigătoare după a 5 a re-rotire. El este răsplătit cu o rundă de 8 rotiri gratuite în care are nu mai puțin de 3125 de șanse de câștig. Aceste șanse de câștig cresc exponențial pe durata rundelor de joc, astfel:

 • În jocul de bază ai 45 moduri de a câștiga
 • În runda 1 de re-rotiri gratuite ai 135 moduri de a câștiga, runda 2 – 405, runda 3 – 675, până la atingerea pragului de 1875 în runda a 5 a

Pot juca și de pe mobil?

Netent este un devoltator software care pune mare accent pe compatibilitate și pe menținerea aceluiași mod de joc, indiferent de device-ul folosit. De aceea, și Reel Rush se comportă impecabil pe toate tipurile de device-uri mobile (Android și iOs), dar și pe tabletă. Efectele vizuale și de sunet rămân intacte, alături de funcțiile cheie ale slotului. Poți să-l încerci de oriunde fără probleme, atât în varianta gratuită, cât și pe sume reale.

Concluzii

Reel Rush este un slot neconvențional și cu totul inovator de la Netent. Cu o structură geometrică nouă și nu mai puțin de 3125 linii de plată, acest slot colorat și plin de adrenalină se adresează mai ales jucătorilor la risc. Simbolurile wild și re-rotirile sunt punctele sale forte, alături de simbolurile cu fructe și elementele grafice care aduc aminte de sloturile stradale din trecut. Pentru fanii jocuri ca la aparate 77777, Reel Rush este cu siguranță un titlu care merită încercat.